Rea udgår med tekniske problemer for første gang i år
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Rea og Sykes vinder på Laguna Sega

Rea udgår med tekniske problemer for første gang i år
Flemming Truelsen
11/07-2016 kl. 13:03

I lørdagens løb tog Jonathan Rea sin første sejr på Laguna Seca, US, nogensinde, foran sin teammakker Tom Sykes og med Nicky Hayden på sidste podieplads.

Tom Sykes fik en god start, men blev hurtigt overhalet af Chaz Davies, der lignede en mand med en mission om at vinde. Han oversatsede dog efter kort tid og måtte udgå fra plads nummer 1.

Herefter blev det en Kawasaki kamp om første pladsen igen. Der blev skiftet pladser adskillige gange undervejs og selvom Nicky Hayden var på hjemmebane var han ikke i stand til at true de to grønne foran.

Hayden’s teammakker, Michael van der Mark, rykkede op fra en 11. plads igennem feltet og sluttede på en flot 4. plads bag Hayden. Han var rent faktisk I stand til at true Hayden allersidst I løbet, men det lykkedes ham dog ikke at komme forbi.

Lowes kom I mål som nummer 5 foran Savadori som kørte sit første løb på Laguna Seca! Godt kørt af rookien!

I søndagens løb blev det Tom Sykes som rendte med sejren. For første gang I år måtte Rea udgå med tekniske problemer og dermed overlade sejren til Sykes foran de to Ducatier, med Davide Giugliano and Chaz Davies I sadlerne.

Giugliano tog føringen på 3. omgang og kort tid inden løbet blev flaget af. Dette skyldtes et styrt fra polakken Pawel Szkopek som måtte af I fuld fart og var uden bevidsthed et lille stykke tid. Han kom dog hurtigt til sig selv igen og virkede uskadt.

Efter genstarten kom Sykes, Rea, Giugliano and Davies I front og derefter viste der sig et hurtigt 6 mands langt “mc-tog” med Hayden, Forés, Lowes, Torres, van der Mark and Canepa I kampen om 4. pladsen. I front kæmpede Giugliano med Sykes og Rea, men efter kort tid kørte Rea af banen og måtte udgå med tekniske problemer.

Der blev byttet masser af placeringer I top ti, men til sidst stak Sykes af med sejren foran Giugliano og Davies. Herefter kom Forés I mål foran Nicky Hayden og Torres.

Så med 25 point til Sykes og nul til Rea blev der igen en smule spænding omkring føringen af VM. Selvom Rea dog stadig må siges at være top kandidat til endnu en titel.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start