Rea og Davies vinder Superbike løb på Sepang.
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Rea vinder første løb og Davies sejer i andet løb. Max Biaggi bliver ældste mand på podiet.
Flemming Truelsen
03/08-2015 kl. 10:05

Dagens løb på Sepang banen i Malaysia blev vundet af Jonathan Rea foran Chaz Davies. Tom Sykes lagde ellers hårdt ud fra start og havde efter fem omgange lavet et hul på 2,6 sek til hans forfølgere.

Hans hårde start viste sig dog at give tilbageslag til sidst, da hans dæk ikke kunne holde farten hele vejen i mål. Med 4 omgange igen havde Rea og Davies lukket hullet til under et sekund og pludselig var de begge forbi Sykes.

Og der blev ikke sparet på krudtet! 3 overhalinger blev det til på sidste omgang, hvoraf de to blev foretaget i sidste sving. Og endnu en gang lykkedes det Rea at køre sejren hjem om end det blev meget tæt.

Max Biaggi, Aprilia, som endnu en gang var med på et Wildcard sluttede som nr 3 og blev dermed den ældste der nogensinde har stået på et WSBK podie. Godt kørt Max!

Sylvain Guintoli blev nr 4 og Sykes måtte nøjes med en 5. plads pga. de slidte dæk.

I løb to blev Biaggi desværre sat ud af løbet I første sving da han væltede med sin Aprilia. Med ti omgange igen gentog Sykes numret og dermed var hans titel chancer for 2015 ovre.

Rea derimod kom endnu en gang godt fra start på trods af han skulle starte som nummer 7 igen. Chaz Davies og Rea kæmpede herefter indædt til målstregen og denne gang stødte de to sågar ind i hinanden i det sidste sving. Der var dog ingen der måtte ned og denne gang kom Davies bedst ud af hjørnet og sluttede dermed som nummer 2 i den samlede stilling foran Sykes.

I supersport løbet blev det amerikaneren PJ Jacobsen der vandt dagens løb.

På trods af hårdt pres fra start til slut af både Jules Cluzel og Kenan Sofuoglu lykkedes det at køre sejren hjem. Cluzel tog anden pladsen foran hans teamkammeret Lorenzo Zanetti som det lykkedes at kommer forbi Sofuoglu i det sidste sving.