VM Superbike. Sykes og Davies vinder på Jerez i Spanien
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Rea ny verdensmester i superbike

Sykes vinder 1. løb og Davies 2. løb på Jerez
Flemming Truelsen
21/09-2015 kl. 09:16

Løb 1 i Spanien blev vundet af Tom Sykes (som dermed scorede sin podieplacering nr. 60 i VM Superbike) foran Chaz Davies og Michael van der Mark der til sidst havde held med at få presset sig forbi Rea som sluttede 4´er. Sykes dominerede løbet og førte alle 26 omgange i løbet og kom I mål små tre sekunder før nr. 2.

 

Da Rea var i stand til at vinde VM titlen i dette løb, var der ingen tvivl om at han ikke havde lyst til at satse noget. Han kørte stærkt som sædvanlig, men manglede lige det sidste for at komme på podiet. Men med hans fjerde plads var titlen hjemme og med 148 point ned til næste deltager, kan man vist roligt sige at han har været total urørlig i år. Han har da også sluttet årets første 20 løb med 20 podieplaceringer!

 

Efter Rea kom Leon Haslam, Michele Pirro og Alex Lowes i mål. Matteo Baiocco, Leon Camier og Sylvain Guintoli sluttede top ti af.

 

Løb 2 kom til at forløbe helt anderledes end forventet mht Sykes placering. Denne gang sluttede Chaz Davies øverst på skamlen foran

Jordi Torres og Leon Haslam. Selv Rea der kørte rundt med det brede smil på hele vejen i mål, kunne overhale Sykes der tilsyneladende havde problemer med at holde hastigheden dette løb. Michael van der Mark fik også kæmpet sig forbi, men han fik dog ikke meget ud af den manøvre da han kort tid efter væltede. Han kom dog op igen og sluttede som nr. 13.

 

Ved at slutte som nummer 4 og 5 i løb 2 fik Rea og Sykes kørt FIM 2015 mesterskabstitlen hjem til Kawasaki.

WSS. Kenan Sofuoglu vand dagens supersport løb og kom lidt tættere på hans 4. titel. Han førte fra start til slut og vandt dermed hans 32. wss løb. De andre pladser på podiet blev taget af PJ Jacobsen og Lorenzo Zanetti.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start