Rea viser klasse og vinder begge løb i Frankrig
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Rea laver dobbeltsejr på Magny-Cours

Rea viser verdensmester klasse og vinder begge superbike løb i Frankrig
Flemming Truelsen
05/10-2015 kl. 22:28

Løb 1 på Magny-Cours blev en våd omgang, men dog ikke noget der kunne slå den nykronede verdensmester ud af fatningen. Hans teamkollega, Sykes, som startede fra en niende plads var dog i hopla til dagens løb, så allerede efter få minutter havde han kæmpet sig igennem feltet og forbi Rea. 

Derefter gik han hårdt fra resten af feltet og førte på et tidspunkt med over 7 sekunder. Bøtten vendte dog igen og pludselig var det Rea der var på jagt efter Sykes. Han fik indhentet ham igen sidst i løbet og kørte som den første over målstregen. Sykes blev nummer to foran Guintolli og van der Mark. Leon Haslam, som startede fra Pole, valgte at gå i pit for at skifte til intermediate dæk og endte på en 16 plads.

Løb to blev kørt i tørvejr og denne gang kom Haslam betydligt bedre fra start. Han kunne dog ikke stå distancen og måtte lade Rea, Sykes, Davies og van der Mark forbi inden løbet var ovre. Rea var endnu en gang først i mål, denne gang efterfulgt af Davies og Sykes som nummer tre.

Rea viste med søndagens resultater at han er i verdensklasse! Dette var hans 5. dobbelt sejr i år og hans 22´ende podiumplacering. Sidste mand der gjorde det var Troy Bayliss i 2002!


Supesport løbet blev vundet af PJ Jacobsen efter en benhård kamp med Kenan Sofuoglu, der med sin andenplads, sikrede sig sejren i årets verdensmesterskab. Lokal matadoren Lucas Mahias tog den sidste podieplads foran Lorenzo Zanetti.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start