Rea laver årets fjerde dobbeltsejr i 2015.
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Rea laver dobbelt sejr igen igen.

Rea er helt i sin egen liga i 2015 efter han er kommet over på Kawasaki.
Flemming Truelsen
08/06-2015 kl. 23:06

Efter at have startet som nummer 8 i første løb viste Rea endnu en gang hvilket stof han er lavet af. Efter første omgang lå han nummer to og leverede herefter en seværdig tvekamp med sin team makker Sykes indtil det til sidst i løbet begyndte at regne. Rea kørte øjeblikkeligt i pit og fik skiftet dæk, men Sykes blev ude en omgang mere, hvilket endte med at koste ham 1. pladsen. Dermed sluttede løb et med Rea som nummer et, Sykes to og Davies tre. Giugliano sluttede som nummer 4 foran Guintoli.


Andet løb foregik i tørvejr og som I første løb var Rea med fra starten. Starten af løbet blev igen ført an af Sykes, som dog snart blev overhalet af både Rea og Giugliano. Herefter trak trioen fra resten af feltet i takt med at deres tempo blev presset i vejret. Rea trak dog stille og roligt fra og lod de andre to kæmpe om 2. pladsen. Desværre løb Sykes ind i tekniske problemer sidst i løbet, så han endte med at måtte tage til takke med en 8. plads. Haslam udnyttede situationen og sluttede som nummer tre efter Guigliano. Davies blev nummer fire, Van der Mark nummer 5 og Guintoli nummer 6.


Rea har nu vundet 10 løb i årets serie, heraf 4 dobbeltsejre og fører nu med 124 point foran Sykes!


WSS løbet blev vundet af Cluzel foran Sofuoglu. Efter at have været nummer fem i første omgang, fik Sofuoglu kæmpet sig op på første pladsen, men Cluzel fik på sidste omgang overtaget og kørte i mål 0,184 sek før Sofuoglu. Hermed fører han serien med 40 point ned til Cluzel.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start