Top Fuel Motorcycle Dirt Drag Racing 5.6 sec 1/4 mile
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Racerløb for dem med hår på brystet

Top Fuel Motorcycle Dirt Drag Racing er kun for de rigtig seje
Tommy Rønn
03/09-2015 kl. 02:00

At tænke sig sidde monteret på en bombe med over 500 hk. Alene dette er skræmmende. Hvis denne vildskab med +500 hk så skal skydes af på en grusbane, bliver projektet absolut ikke mindre skræmmende. Men det er faktisk hvad deltagerne i Top Fuel Motorcycle Dirt Drag Racing gør, altså fyrer 500 hk af på en grusbane.

De vilde maskiner, monteret med bagdæk der ligner noget fra en traktor, sendes afsted på gruset så de 402 meter rammes efter sølle 5,7 sekund. Det er hurtigere end hvad mange normale dragracere på motorcykel klarer 1/4 mile på, når altså underlaget er almindelig asfalt. Det siger noget om vildskaben i Top Fuel Motorcycle Dirt Drag Racing.

De dygtigste piloter når på grusbanen ca. 410 km/t efter de 402 meter. Vi på MagaCin har prøvet ca. 320 km/t på en tysk motorvej, men 410 km/t på en grusvej tror jeg faktisk ikke vi tør. Det er en helt vanvittig hastighed på løst underlag. Når vi kører 120 km/t på grusveje på vores enduro-maskine, mener vi faktisk det går rigelig hurtig.

Vi har prøvet almindelig dragrace på en ca. 300 hk stærk maskine, og kan kun sige at disse deltagere ved Top Fuel Motorcycle Dirt Drag Racing har nosser så store at det undrer de kan sidde på motorcyklen. Flere af dem på videoen kører endda uden handsker.

De vildeste Top Fuelere optræder sidst i videoen.

En imponerende sport for de rigtig seje, eller måske for de rigtig dumme, der ikke forstår hvor vild denne sport er.

Del med en ven

0 personer snakker om “Racerløb for dem med hår på brystet

Skriv et svar

Giver børn en ny start