Racerkørere under kniven - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Racerkørere under kniven

Fremskridt for både Elias og Rossi
CO
02/12-2010 kl. 12:00

Den regerende Moto2 verdensmester og LCR Honda MotoGP kører i 2011 Toni Elias, var tirsdag aften under kirurgens kniv på Teknon Clinic i Barcelona.

Formålet var at fjerne nogle skruer i Spanierens venstre hånd og højre ankel, som i Marts blev indopereret efter et styrt i forbindelse med test på Jerez. Doctor Joaquím Casañas forestod den vellykkede operationen, hvorefter patienten påbegyndte sin rekonvalescens med en overnatning på klinikken.

Toni Elias udtalte næste morgen at han havde haft en rolig nat, og at tingene var gået mere smertefrit end han havde forventet.

Derudover mener verdensmesteren at tidspunktet var velvalgt, da det giver ham tid til at blive fit for fight inden testkørslerne i Februar 2011.

Også Valentino Rossi har været et smut forbi doktormanden.

Doctor Giuseppe Porcellini som er en af specialisterne der for et par uger siden, udførte en skulderoperation på MotoGP stjernen, har nu fjernet de 10 sting efter operationen.

Doctor Porcellini erklærer sig tilfreds med udviklingen, og hvis alt forløber planmæssigt, kan Rossi i løbet af 15 dage begynde at udføre skulderøvelser i samarbejde med sin fysioterapeut.

Rossi fortæller på sin officielle hjemmeside, at han nu skal tilbage til træningslokalet og svømmepølen, og at han forhåbentlig bliver klar til 3 dages test for Ducati på Sepang d. 1.-3. Februar.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start