Quartararo langer ud efter Yamaha - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Quartararo langer ud efter Yamaha

Fabio Quartararo har bedt Yamaha om at tage sig godt og grundigt sammen, inden han skal træffe en beslutning om hvilke faner der skal køres for de næste år.
Steffen F. Olesen
15/08-2023 kl. 08:58

I 2021 kunne Fabio Quartararo efter endt sæson stille sig op på podiets øverste trin, men siden da er det gået stille og roligt ned ad bakke for franskmanden. Og en af årsagerne til det er ifølge Quartararo selv, at Yamaha ikke har holdt deres del af aftalen, hvorfor han nu har sat foden i jorden.

Angiveligt har Yamaha gentagende gange lovet Quartararo guld og grønne skove i form af forbedringer til motorcyklen, men har ikke fulgt deres løfter til døren, og derfor har Quartararo nu givet Yamaha en lille måned til at bevise, at de rent faktisk er interesseret i af fortsætte samarbejdet.

In the Misano test I want to have proof. They have a month. 

Fabio Quartararo, 2023

Fabio Quartararo fortæller i et interview, at han har beviser for Yamahas mange løfter gennem de seneste tre år i form af et ti sider langt PDF dokument, hvoraf ni og en halv sides flotte ord aldrig er blevet til virkelighed.
Og i samme interview udtaler racerkøreren, at han ikke har et behov for at se flere ting på skrift, men derimod en motorcykel som klarer det godt til testen på Misano d. 11. september, da 95% af netop den maskine er det han kommer til at køre på i 2024 hvis samarbejdet fortsættes.

There it will be seen if Yamaha really wants me for the future.

Fabio Quartararo, 2023

Ønsker ikke at smutte
Kontrakter for de næste år er så småt ved at være underskrevet, så det ville uden tvivl være nemmest for Quartararo at Yamaha lige tog sig lidt sammen, hvis han skal være sikker på et sæde i 2024.

Og Yamaha er da også Quartararos førsteprioritet, da det dem der banede en del af vejen for den relativt nye MotoGP-kører.

Yamaha is the priority because it is the brand that brought me to MotoGP – I trust Yamaha and I gave them a chance, but there won’t be a second one.

Fabio Quartararo, 2023

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start