Roadracebane kun få hundrede kilometer syd for Paris
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Prøv verdens fedeste racerbane

Traditionen med at mange danskere smider alt de har i hænderne, når det bliver forår, og drager mod syden for at køre rusten af færdighederne, flyttes i år til racerbane no. 1
Tommy Rønn
29/11-2008 kl. 22:17

Hvem vil ikke gerne køre hvor Hamilton og Schumarker har kørt rundt med svimlende hastigheder i deres formel 1 biler. Eller hvor Bayliss og Haga kører med nedlægningsvinkler dybere end 60 grader i superbikeløbene. Eller der hvor verdenseliten suser rundt i 24 timer på deres motorcykler, til det sagnomspundne Boldor ræs. Jeg vil ihvertfald gerne.

Ifølge arrangørene må vi gerne slippe rygtet løs. Rygte fordi kontrakten først underskrives i denne uge, så om få dage er det mere end bare rygte. Og rygtet lyder at den 6. til den 9. april skal Magny Cours racerbanen indtages af de mest forårsfriske danske motorcyklister.

Arrangørene udtaler at der vil blive klasser for alle, fra rene profis til absolutte begyndere. Desuden bliver der en racerskole bygget på Kieth Code´s principper, som skal hjælpe alle niveauer af motorcyklister til at mestre den korrekte svingteknik.

Banen ligger kun få hundrede kilometer syd for Paris, så den bør kunne nås på godt 12 timer. Det bedste er dog centralfrankrigs fastlandsklima, der melder om snittemperaturer i april på 16 grader og næsten ingen regn.

Arrangørene vil åbne for tilmeldingen snarest på siden www.road-race.dk Ønsker man vide mere om Magny Cours findes det www.magnyf1.com

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start