DM Roadracing: Problemfyldt Roadracing Festival
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Problemfyldt Roadracing Festival

Weekenden på ringen var ikke uden problemer.
Tommy Rønn
12/06-2011 kl. 19:30

Voldsomt knivstikkeri, flere grimme uheld og få tilskuere er hvad arrangørene nu kan se tilbage på. Trist for roadracing er en spændende sport.

Allerede fredag nat gik det galt. Camping folket blev angrebet af en 19 årig motorcyklist med en kniv. Overfaldet var så voldsomt at politiet måtte bruge peberspray for at pacificere den unge mand. En kvinde fik stiksår i hånden inden politiet fik standset manden.

http://www.mja.dk/artikel.php?node_id=68436&click_origin=related_frontpage_article_4

http://www.mja.dk/artikel.php?node_id=68465&click_origin=article_band_text

Søndag var præget af styrt, hvilket betød lange ventetider. Midt på dagen styrtede en kører i opløbssvinget, hvilket betød ambulancer på banen i 40-45 minutter. Det kan undre opløbssvinget blev gennemkørt, da dette er farligste sted på den normalt sikre Jyllandsring. Jyllandsringen har nemlig en chikanedel der kan benyttes, hvorved dette farlige sving undgås.

En af Jyllandsringens medarbejdere skønnede ca. 300 betalende gæster søndag. Ikke så dårligt endda, da DMI forudsagde byger mellem 12.00 og 15.00. Bygerne udeblev, så gæsterne oplevede et perfekt vejr.

Meget godt ræs, men det mest spændende var de klassiske. At se gamle Kim “Ræs” Jensen køre voldsomt hurtigt på sin 26 år gamle Suzuki 750 kunne få et smil frem hos flertallet. Kim kan stadig køre motorcykel. Disse klassiske er skønne, og voldsomt larmende.

Del med en ven

0 personer snakker om “Problemfyldt Roadracing Festival

  1. knivstikkeri og og overfald er ikke lige den form for omtale motorcykel verden har brug for, heldigvis kun en meget lille del af motorcykelisme. Beklageligvis udelukker det at kunne tage et kørekort ikke folk fra at være en voldelig idiot. Men dem der køre motorcykel for mortocyklen og hyggens skyld ( heldigvis de fleste) kan være med til at gøre det klart for den type folk at de ikke er velkommen.

  2. Har deltaget i mange år på RR festival og aldrig set så tam en forestilling som i år. Og når speakeren siger "der er et elendigt udsyn her fra tårnet" tænker man…ja..prøv at stå bag trådhegn og afspærring for bare at se en smule. Men tilsyneladende er ræs en død sild i DK. Syns osse at alle R-motorcyklerne på vejene er væk. Det er rukka-dragt, gul vest og CB250'er.

  3. Jeg har altid syntes information om rr-arrangementer i DK har været for dårlig / mangelfuld. Intet nævnt i danske mc-magasiner om klasserne, løbende resultater, stilling osv.
    Kunne det være noget for Magacin at råde bod på ? blive stedet hvor man læser om og bliver opdateret om race i DK. Mange ville garanteret følge med i det.. 😉

    Fedt at se ræs på Ring Djursland, i øvrigt – denne lille, næsten søde bane.. – fint overblik fra tribunen

Skriv et svar

Giver børn en ny start