Problemer med balancen for Ruben Xaus - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Problemer med balancen for Ruben Xaus

Hvorfor spanieren ikke deltog i weekendens WSBK race
CO
02/03-2010 kl. 09:43

Trofaste motorsportsentusiaster havde glædet sig til sæsonens første motorcykel race, og tilhængere kan sagtens have undret sig over hvor den spanske kører Ruben Xaus blev af i weekendens WSBK løb på Phillip Island – Australien.

Forklaringen er ganske enkelt at Xaus styrtede så mange gange at reservedelslageret og kroppen begyndte at lide under strabadserne.

Ruben Xaus styrtede 3 gange under fredagens træning, og weekendens fjerde styrt skete under warm up til løbet, hvor Haga’s Ducati blev trukket med i faldet.

Selv om ingen af kørerne blev alvorligt skadet, og Haga blot 3 timer senere kunne indtage en podieplacering, følte Xaus sig efter styrtet så desorienteret at både team og læger frarådede deltagelse i løbet.

Team makkeren Troy Corser foreslog imidlertid at manglende selvtillid også kunne være en faktor.

”Jeg synes det er synd for Ruben i dag, for han har mistet en del selvtillid med alle de styrt” – udtalte australieren. ”Han havde et seriøst styrt i morgenens warm up, og det blev besluttet at han skulle springe dette løb over. Jeg tror at det er den rette beslutning, og jeg håber at han er fit for fight ved næste race weekend”.

Næste gang Xaus og resten af WSBK feltet skal i aktion, er i perioden 26-28/3 på Portimao i Portugal.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start