Rossi bliver nummer 3 efter fantastisk kamp med Marques.
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Pedrosa vinder på Sepang foran Lorenzo

Rossi bliver nummer 3 efter fantastisk kamp med Marques
Flemming Truelsen
26/10-2015 kl. 09:06

Pedrosa kørte et excellent løb og førte fra start til slut, uden på noget tidspunkt at være reelt truet. Hans flotte kørsel blev dog totalt overskygget af de to rivaler, Rossi og Marques, der I løbet af ugen havde uddelt verbale øretæver til hinanden. Lorenzo startede 4´er og faldt noget usædvanligt ned på 6. pladsen, men fik dog på et par omgange kørt sig op på en anden plads. Undervejs lavede han lige en dobbelt overhaling i samme sving af de to fabriks Ducatier! Og dermed overlod han kampen om tredje pladsen til Marques og Rossi.

Og hvilken kamp! Selv Rossis kampe med Max Biaggi i gamle dage syntes pludselig at være vand ved siden af. Der blev kæmpet med alle knep og skiftet plads adskillige gange per omgang. Til sidst fik Rossi presset sig indenom i et højre sving og lavede noget der lignede en afkørsel af Marques.

På mystisk vis var han i hvert fald ikke længere i stand til at holde sin linie men havde dog tid til at kigge på Marques mens de nærmere sig banens yderside. Det så ret mystisk ud og selv en gammel Rossi fan som undertegnede fik sgu en dårlig smag i munden. Race ledelsen tildelte da også efterfølgende tre strafpoint til Rossi og en besked om at han skal starte bagerst i årets sidste løb.

Mens al denne drama stod på havde Pedrosa og Lorenzo brugt tiden effektivt og lavet et kæmpe hul ned til Rossi. Pedrosa havde kørt et fornuftigt løb uden at slide sine dæk i stykker og kunne køre i mål 3,6 sekunder foran Lorenzo. Rossi kom i mål som en ensom 3´er 10 sekunder efter Lorenzo, foran Bradly Smith og Cal Crutchlow.

Danilo Petrucci lavede sit bedste resultat på tør bane og sluttede 6´er foran de to Suzukier, Aleix Espargaro og Maverick Viñales.

Pol Espargaro kom I mål som nummer 9 og Stefan Bradl sluttede top ti af med hans hidtil bedste resultat for Aprilia.

Årets sidste løb køres på Valencia den 8. november og med sølle 7 point mellem Rossi og Lorenzo, og med Rossi startende bagerst, kan man næste ikke ønske sig en mere spændende afslutning på årets VM serie.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start