Paris Hilton i roadracing - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Paris Hilton i roadracing

Antonio Banderas ude af roadracing
CO
13/12-2010 kl. 16:40

Det var tilsyneladende en ægte passion for motorsport, da Hollywood stjernen Antonio Banderas blev seriøst involveret i et Moto2 team.

Sådan et engagement er nok ikke lige så indbringende som karrieren på det hvide lærred, og det var da også økonomien der førte til lukning af Team Jack & Jones by Antonio Banderas, hvorved Gabor Talmacsi og amerikaneren Kenny Noyes gik en uvis fremtid i møde.

Man kan undre sig over hvad der driver hotelarvingen Paris Hilton, men interessen blev muligvis vakt af den lyserøde scooter i garagen.

Ved en præsentation lørdag d. 18. december på Hotel ME i Madrid, skifter det tidligere BQR 125cc Grand Prix team navn til ’SuperMartxé VIP by Paris Hilton team’.

Kørere for teamet bliver den erfarne VM kører Sergio Gadea som sluttede på en 17. plads i dette års Moto2 serie, og Maverick Viñales som i år vandt det spanske 125cc mesterskab.

Sportsdirektør Ricard Jové, får kompetent teknisk bistand af Christian Lundberg og Rossano Brazzi, hvor sidstnævnte er kendt for sin assistance ved Valentino Rossi’s sejre i 125cc klassen.

Paris Hilton’s rolle er endnu ikke specificeret, men kørerne kan måske bruge hende som paraplypige.

En økonomisk håndsrækning til dette berømtheds projekt, er hvis man ikke skal tænke på prisen når teamet indlogeres i den sidste sæson med 125cc totaktere.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start