Paris Hilton farver racing team PINK - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Paris Hilton farver racing team PINK

SuperMartxé VIP by Paris Hilton 125cc team
CO
19/12-2010 kl. 18:02

MagaCin bragte i ugens begyndelse en artikel vedrørende medie stjernen Paris Hilton’s tilknytning til et 125cc roadracing team i 2011.

Pressekonferencen på ME Hotel i Madrid – Spanien, skabte opmærksomhed i medierne, så den investering var vist ikke helt tosset.

Mon ikke Paris Hilton har haft en finger med i spillet i valget af teamfarver, for den fremviste racer har en mildest talt usædvanlig fremtoning.

Det står ikke klart hvilke kommentarer teamets kørere Sergio Gadea og Maverick Vinales har til udsmykningen, og heller ikke om deres køredragter kommer til at ligne noget fra Liberace’s garderobe… og mon ikke det ville skabe lidt hvisken i krogene i ryttergården.

Den unge frøken mødte selv op i et til lejligheden specielt designet kostume, inklusive enorme solbriller og funklende håndtaske, og leverede sit bidrag til at roadracing fremover bliver hot og trendy.

For at sikre fortsat opmærksomhed, har Paris Hilton forpligtet sig til at være til stede ved fem MotoGP weekender i den kommende sæson.

Lad os håbe divaens tilstedeværelse ikke bringer uro i kameraføringen ved løbene i 2011.

Del med en ven

0 personer snakker om “Paris Hilton farver racing team PINK

Skriv et svar

Giver børn en ny start