Opdateret World Superbike kalender - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Opdateret World Superbike kalender

Årets sidste afdeling af World Superbike bliver afholdt på Jerez i Spanien
Steffen F. Olesen
04/08-2023 kl. 09:31

For nøjagtig en uge siden kunne vi fortælle, at årets sidste afdeling i Superbike World Championship, som efter planen skulle afholdes på Circuito San Juan Villicum i Argentina den 13. til 15. oktober, blev aflyst grundet den politiske situation i landet.

Og med til den nyhed hørte også et løfte fra Dorna og FIM om, at de snarest muligt ville annoncere en ny lokation, hvorpå årets sidste løbsweekend vil blive afviklet.

Den udmelding er løbsledelsen nu klar med, og det skuffer vel næppe ret mange motorsportsfans, at løbet som lukker og slukker 2023-sæsonen bliver afholdt på Circuito de Jerez i Spanien, hvor Superbike-gutterne siden deres første optræden i 1990 har kørt 21 løb, og nu vender tilbage for første gang siden 2021.

Dermed er der umiddelbart styr på det sidste punkt i kalenderen. Men skulle du af en eller anden årsag ikke have overblik over løbskalenderens sidste halvdel, så kan vi da lige løbe dem over her.

Næste løbsweekend finder sted den 8. til 10. september på Magny-Cours banen i Frankrig, som undertegnede ud fra egne erfaringer kan skrive under på, er en yderst underholdende bane, og ret hurtigt herefter rykker drengene videre til MotorLand Aragon i Spanien, hvor de skal kæmpe om pokalen i weekenden 22. til 24. september.
Herfra endnu engang hurtigt videre, da der står en hel flok friske sjæle i refleksveste klar på Autodromo Internacional do Algarve i Portugal fra d. 29. september til d. 1. oktober, inden balladen som nævnt ovenfor sluttes af med et brag på Jerez.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start