ØV! KymiRing skrottes - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

ØV! KymiRing skrottes

I stedet for løbet på KymiRing i Finland afholdes der nu to løb i Østrig
Steffen F. Olesen
18/05-2021 kl. 13:39

Corona pandemien ulmer stadig, og fortsætter altså med at påvirke motorsports kalendere i flere klasser. Så nu er der lavet om i MotoGP kalenderen… IGEN!
Ifølge FIM, Dorna og IRTA gør besværligheder med at rejse ind i Finland, at løbet på KymiRing, som flere af os så rigtig meget frem til, er aflyst.

Hertil lyder det, at parterne er glade over at kunne fortælle, at man tilføjer endnu et løb på Red Bull Ring i Østrig under navnet Michelin® Grand Prix of Styria med start d. 6. August.
Dermed bliver der i år afholdt to løb på den famøse Red Bull Ring.

Efter de kommende løb i Italien, Catalunya, Tyskland og Holland hopper rytterne på sommerferie tidligere end oprindeligt planlagt, men det betyder også, at vi i den modsatte ende starter en uge tidligere med de to løb i Østrig, før feltet rykker videre mod Silverstone.

Som du kan se i den opdaterede kalender under artiklen, har pandemien resulteret i, at både det argentinske Gran Prix og Circuit of The Americas ind til videre er udsat til årets sidste kvartal, imens Mandalika International Street Circuit i Indonesien er sat på som reserve.

MotoGP kalender

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start