Ny bane på Superbike kalenderen - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny bane på Superbike kalenderen

2021 WorldSBK kalender opdateret igen
Steffen F. Olesen
11/03-2021 kl. 11:00

Den 17. Februar fortalte vi om planerne for World Superbike i 2021, men kunne også fortælle, at WorldSBK Executive Director Gregorio Lavilla havde udtalt, at planen for den kommende sæson er, at få overstået løbene i Europa inden feltet rejser mod fjernere himmelstrøg.
Det ser stadig ud til at være planen, da de ni første events, ifølge kalenderen længere nede, afholdes inden for Europas grænser.

Hertil fik vi at vide, at man arbejdede på, at få tre nye baner i hus. Lokationer som aldrig før har været på Superbike kalenderen, men hvilke racerbaner der var tale om måtte vi ikke vide mere om.

Men nu er det blevet bekræftet, at Circuito de Navarra i Los Arcos skal afholde den femte afdeling af WorldSBK i år, da restriktioner har gjort den “gamle” kalender uholdbar.

Banen som er placeret i det nordlige Spanien har allerede været vært for flere internationale arrangementer, men det er altså første gang vi skal se WorldSBK og WorldSSP klassen sætter poterne der i sådan et omfang.

Revideret 2021 WorldSBK løbskalender

Herover ser du den seneste version af World Superbike kalenderen for 2021, og vi kan ikke gøre andet end igen at krydse fingre for, at det på en eller anden måde lader sig gøre, at gennemføre en hel sæson i Superbike klassen såvel som MotoGP.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start