McGuinness kører Norton Superlight på Isle of man 2019
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Norton Superlight på Isle of man 2019

John McGuinness udpeget som kører
Steffen Olesen
08/01-2019 kl. 16:00

I efteråret 2018 overraskede den engelske producent Norton med præsentationen af den knivskarpe mellemklasse racer Norton Superlight.

Norton Superlight kan købes af alle og enhver med tegnedrengen i orden, og udstyres med nummerplade så den er fuldt lovlig til gadekørsel. En fed sportsmotorcykel der er spækket med et væld af lækre detaljer under orgiet af kulfiber.

Norton Superlight kører Isle of Man i 2019

Da MagaCin første gang omtalte Norton Superlight, var vi klar over at modellen oprindeligt er tiltænkt og udviklet til en rolle i verdens nok mest kendte racerløb Isle of Man, men dengang havde vi kun nogle få diffuse erklæringer at forholde os til. Læs flere detaljer om Norton Superlight 650 her.

Isle of Man 2019 løber af stablen d. 25. Maj, og er du en af dem der sætter kursen forbi i år, så kan vi nu fortælle at modellen med garanti kan ses i aktion på øen.

Vi er nok mange der gerne ville opleve vidunderet i fuld figur i virkelighedens verden.

Både synet og lyden når den 158kg lette racer som yder 105 hk i standard version drøner forbi, må være i absolut kongeklasse, og vi er overbevist om at Norton Superlight nok skal give konkurrenterne i letvægtsklassen kamp til stregen.

En model vi godt gad at se og høre i virkeligheden

Fuld fabriksstøtte

Ikke mindst fordi Norton har indgået et samarbejde med Johnny Towers, der udover at være grundlægger af RST – du kender måske navnet fra lædertøj – i 2017 rendte med mesterskabstitlen i den engelske Thundersport Supertwin klasse.

Johnny Towers skal med ekspertviden bidrage til at optimere raceren forud for Isle of Man 2019, hvor projektet med fuld fabriksstøtte forløber i nært samarbejde med Norton Motorcycles' skarpeste hjerner.

John McGuinness udpeget som kører

MEN… det vigtigste i al motorsport er racerkøreren. John McGuinness som faktisk inden løbet – helt nøjagtigt d. 16. April 2019 – når at holde 47års fødselsdag, er en meget erfaren Isle of Man kører med mere end 20 TT skalpe i bæltet.

Jep, englænderen indtager førersædet, når Norton Superlight fyres af i 2019 udgaven af det ikoniske racerløb, og der er vist ingen tvivl om at den passionerede racerkører er begejstret for opgaven. Se bare nedenstående citater sakset fra det engelske medie TTwebsite.com.

“To be honest I’m blown away with the bike. It’s a class I’ve never raced in. I’m really excited and we want to be winning. It’s another opportunity for a win and another manufacturer in the class.”

“I’ll put my heart and soul into it. Anything to do with the Isle of Man, anything to do with racing. Let’s get some petrol into it, let’s get some testing done and let’s get out there!  The great thing with Norton for me is it’s more like a family adventure. You can see the passion from the boys. These bikes have started as a clean sheet of paper and to see them in the flesh.”


Drevet af passion

Ingen tvivl om at den modne racerkører går målrettet efter endnu en TT-titel, men det er fedt at McGuinness også lægger vægt på at Norton teamet går til opgaven med passion.

En fed racing sæson med en masse nye spændende modeller ligger foran os, og vi skal naturligvis også selv ud og se racerløb fra tilskuerpladserne. Vi er nok lige så utålmodige som McGuinness, og genbruger racerkørerens citat:

“Let’s get some petrol into it, let’s get some testing done and let’s get out there!” 

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start