Northern Talent Cup endelig søsat
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Northern Talent Cup endelig søsat

Deltagerliste samt kalender for Northern Talent Cup 2020 offentliggjort
Steffen F. Olesen
23/01-2020 kl. 14:00

Sidst i december måned kunne du her på MagaCin læse om, hvordan du kan komme et skridt nærmere en potentiel karriere som MotoGP-stjerne.

Tilmeldingen er lukket og slukket, og i den forbindelse er der fra arrangørernes side timet og tilrettelagt.

Både listen over de heldige og kalenderen for den første sæson af Northern Talent Cup er nu offentliggjort. Listerne består af et samlet felt af 24 ryttere med ti forskellige nationaliteter, og 2020-kalenderens syv afdelinger spreder sig over i alt fire lande.  

En præ-sæson test på Oschersleben i Tyskland tidligt i april bliver den første gang den nyfødte klasse sætter sit mærke i motorsportshistorien, før feltet to uger senere for alvor sparker sæsonen i gang på TT Circuit Assen i Holland sammen med World Superbike-drengene.

I maj bringer klassens 2. løb The Northern Talent Cup til Østrig, hvor de vil hive KTM-racerne rundt på Red Bull Ring samme weekend som det internationale tyske mesterskab (IDM).

Juni byder på hele to afdelinger, som begge vil blive afholdt i Tyskland. Den første af de to afdelinger finder sted under Speedweek på Oschersleben d. 4. til d. 6. juni, hvorefter de spirende talenter for første gang skal køre sideløbende med de hårde gutter fra MotoGP på Sachsenring.

Vis dette opslag på Instagram

Inaugural Northern Talent Cup calendar confirmed ❗️ #northerntalentcup #roadtomotogp #motorsports #racing #motorbike #ktmracing #readytorace #adac #motorex #dunlop #pantafuel #xlite #beta #pramac

Et opslag delt af Northern Talent Cup (@northerntalentcup) den

Efter sommerpausen vender Northern Talent Cup tilbage med et brag på Brno i Tjekkiet, hvor feltet igen får mulighed for at dele løbsweekend med MotoGP, før kalenderens sjette og syvende runde som trækker drengene tilbage ved siden af IDM kalenderen.

Lausitzring er vært for det næstsidste arrangement fra den 11. til den 13. september, og finaleløbet som til syvende og sidst afholdes fra den 25. til den 27. september finder sted på den klassiske Hockenheimring, der siden indvielsen i 1932 har lagt asfalt til alt lige fra Formel-1 til DTM og et væld af motorsport på to hjul. 

Som motorsportsentusiast må jeg indrømme at jeg glæder mig ufatteligt meget til at se hvad Northern Talent Cup udvikler sig, og ikke mindst om det rent faktisk lader sig gøre for “eleverne” at rykke op i MotoGP klassen på længere sigt. Vi må nok erkende at der er et par hoveder i MotoGP som har alderen imod sig, og det kunne være ret cool med tilføjelse af nye nordiske kørere i klassen.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start