Nicki Pedersen: Der skal rettes op til næste VM-afdeling - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nicki Pedersen: Der skal rettes op til næste VM-afdeling

Tredje afdeling af VM i speedway køres på lørdag i Prag, hvor danskerne har meget at indhente efter en dårlig sæsonstart.
Steffen F. Olesen
01/06-2023 kl. 10:15

Danske podieplaceringer har manglet ved de første to afdelinger af Speedway Grandprixet i år, og indtil videre finder vi faktisk alle tre danske VM-kørere i den nederste halvdel af den samlede stilling.

Ifølge DMU’s speedwaylandstræner, Nicki Pedersen, er der flere årsager til de manglende danske resultater i de indledende VM-runder.

Jeg har været i tæt dialog med kørerne, og man skal ikke tage fejl af, at de har arbejdet hårdt under de første afdelinger med målet om at nå finalen. Desværre har der både været problemer med deres set-up, ligesom de har taget dårlige beslutninger i de enkelte heat. Det er ærgerlige fejl, hvor de heldigvis er bevidste om, at der skal rettes op.

Intet er afgjort endnu
Mange havde nok allerede nu håbet på, at se flere af de danske kørere på top-5 i VM-stillingen, så de ville ligge lunt i svinget i kampen om VM-medaljer.
Det skete ikke, men selvom opgaven bestemt ikke er blevet nemmere, så er der stadig gode chancer, forsikrer Nicki Pedersen.

Der er otte afdelinger igen og mange point at køre om, så danskerne har stadig mulighed for at komme stærkt igen. Vi har slet ikke set danskerne præstere fuldt ud ved VM endnu, og kan de finde deres topniveau på lørdag i Tjekkiet, får vi også øget chancerne for en dansk VM-medalje i år.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start