Det vildeste MotoX løb - 250 kørere på startlinjen
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

New Zealands vildeste MotoX løb

Alle 250 kørere sendes afsted på samme tid
CO
01/02-2020 kl. 12:10

Motorcykelentusiaster der hygger sig med socialt samvær, deler en løgnhistorie eller to, og deltager i et vanvittigt krævende MotoX løb.

Det er en del af ingredienserne ved denne event, som hvert år finder sted i New Zealand.

Tarawera 100 som i 2017 havde fyrre års jubilæum, køres over en distance på 100 miles – altså 160 kilometer – i de mest fantastiske og krævende omgivelser.

Tidligt i videoen ser vi et interview med Brad Groombridge, der er en af favoritterne til at vinde løbet. Det er top humor, når Brad på spørgsmålet Hvad kræver det for at vinde løbet igen, med en påtaget uskyldig mine smurt ud over fjæset svarer: “Åh, det har jeg ingen idé om… det er første gang såå øøh, det bliver bare noget helt nyt for mig i dag”. Fed værkstedshumor. 

Tarawera 100 havde i 2017 et startfelt på 250 kørere, som alle sendes afsted på samme tid.

Det er lidt vildt, at se den idylliske natur forvandles til et frådende inferno af crossere, der som en gigantisk bisværm angriber det første sving.

Videoen varer ca. 10 minutter, og det er en herlig montage hvor du ser kørerne give den seriøst gas, styrte, køre over hinanden, og køre betænkeligt tæt på træer når skovene gennemkøres.

Se videoen herunder.

Artiklen fortsættes under billedet

Vi gætter på at du er enig i, at det er en ret cool video??

Vi forstår godt at kørerne gerne napper en tår at drikke, imens benzintanken fyldes under de jævnlige pitstop. En distance på 100 miles hører ikke blandt de korteste, og projektet ser faktisk “lidt” krævende ud.

Det kunne være SÅ fedt selv at køre Tarawera 100. Men vi må nok erkende, at konkurrencedygtig deltagelse i det spektakulære racerløb kræver lidt mere erfaring, end den smule vi så hårdt har tilkæmpet os under projekter som eksempelvis Udflugt mod døden og sidste års tur til Sydafrika, som du kan læse mere om i artiklen Gaspare Spanio Safaris – Offroad i Afrika.

Det bekræftes af vablerne på Brad Groombridge's hånd, der mod løbets slutning måtte se sig passeret af løbets vinder Cody Cooper.

Men Tarawera 100 ryger nu alligevel på tjeklisten, for det ser umanerligt sjovt ud.

Solen titter frem i dag, og vi glæder os seriøst til at sæsonen for alvor skydes i gang, så vi kan komme ud at køre motorcykel. 

  

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start