Nedbør og dansk nedtur ved VM i MX - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nedbør og dansk nedtur ved VM i MX

Dårlig kval og styrt forud for en ordentlig omgang regn
Steffen F. Olesen
06/07-2021 kl. 08:43

Alle øjne er rettet mod Thomas Kjer Olsen, der i år kører i den bedste klasse ved VM i motocross. Tredje afdeling blev en mudret affære for danskeren med dårlige starter og styrt, der har bragt ham længere tilbage i den samlede stilling.

Det var generelt en skidt dag for Thomas Kjer Olsen på den italienske bane. En dårlig kvalifikationsrunde blev efterfulgt af et sammenstød med en anden kører i første heat og resulterede i, at han styrtede. Dermed kunne Thomas ikke hente point i første heat.

Ved andet heat havde store mængder regn kun gjort det sværere for kørerne. Mange af favoritterne, inklusiv Thomas Kjer Olsen, kæmpede med mudderet, og det blev pludselig et meget åbent løb om placeringerne. Thomas nåede aldrig længere end en 15. plads i andet heat og kørte over stregen på en 19. plads. Han ligger nu nummer 11 i den samlede stilling.

– Det var et hårdt løb i dag og jeg levede ikke op til mine evner. Jeg fik dårlige starter og jeg kørte sammen med en anden kører i første heat, hvilket satte mig langt tilbage i feltet. I MXGP-klassen er feltet så dybt, så der er svært komme op igennem det. Jeg håbede på at vende det i andet heat, men det regnede voldsomt meget og min start blev ikke den bedste. Jeg bliver nødt til at sætte mig selv i bedre positioner, og så vil jeg være tilbage, hvor jeg var, som ved første afdeling, fortæller Thomas Kjer Olsen.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start