MXGP: Mikkel Haarup tilbage på podiet - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MXGP: Mikkel Haarup tilbage på podiet

Mikkel Haarup var tilbage i topform ved VM-afdelingen af motocross i Tyskland, hvor han indkasserede en overbevisende samlet tredjeplads i MX2-klassen.
Steffen F. Olesen
14/06-2022 kl. 06:03

Mange danske motocross-fans havde taget turen til Tyskland til søndagens VM-afdeling, hvor Mikkel Haarup i den grad gav dem noget at juble ad.

Danskeren fik en god start på første heat ved at lægge sig som nummer syv i feltet, og allerede efter anden omgang lå han nummer fem. Få omgange senere erobrede Mikkel fjerdepladsen, og derfra gik jagten ind efter en placering i top-3, men selvom Mikkel forbedrede sine omgangstider, så var det ikke nok til at indhente det store forspring til de forreste tre kørere.

I andet heat leverede Mikkel Haarup et sandt ekstranummer til de danske fans ved at erobre en femteplads i de indledende omgange. Dramaet var dog langt fra overstået, og danskeren måtte kæmpe for at holde sig i top-5.
Men Mikkel lod sig ikke holde tilbage, og fortsatte kampen som slutteligt bragte ham op på tredjepladsen.

Forspringet hos de forreste kørere var desværre igen for stort, men med henholdsvis en fjerdeplads og tredjeplads i de to heat, kunne Mikkel Haarup med en samlet tredjeplads på dagen træde op på VM-podiet for fjerde gang i år.

Mikkel Haarup ligger lige nu på en femteplads i den samlede VM-stilling med få point op til fjerdepladsen.

Jeg har nydt hele weekenden. Der var kommet mange danske fans for at se mig køre, så det har også været en god oplevelse ligesom at stå på podiet. Samlet set var det en fantastisk weekend. Jeg lavede nogle gode overhalinger, og selvom jeg ikke havde de bedste starter, har vi forbedret dem en del fra de seneste løbsweekender, og det, tror jeg, var med til at sikre mig podiet. Jeg er tilfreds med min indsats, men der er stadig en del ting, der skal forbedres. Jeg forsøgte også at indhente de forreste kørere, men det lykkedes mig bare ikke at komme tæt nok på. Men jeg er tilfreds og havde det rigtig sjovt, så nu ser jeg frem til næste afdeling i Indonesien, udtaler Mikkel Haarup.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start