MX-mestre kåret i Næstved - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MX-mestre kåret i Næstved

Næstved Motor Klub og Nisseringen dannede i weekenden rammerne om finalen i DM Motocross og efterfølgende fejring af de nyslåede Danmarksmestre. | 𝘍𝘰𝘵𝘰: 𝘒𝘭𝘢𝘶𝘴 𝘙𝘢𝘴𝘮𝘶𝘴𝘴𝘦𝘯.
Steffen F. Olesen
18/09-2023 kl. 11:31

Det er svært at forestille sig meget bedre rammer for årets sidste løb i den bedste danske motocrossserie – godt med kørere, mange publikummer, smukt solskinsvejr og ikke mindst – spænding og dramatik til det sidste i kampen om DM-trofæerne.
Sådan siger Danmarks Motor Union oven på weekendens festligheder og fortsætter:

I A MX1-klassen havde Svebølle Motocross Klubs Mathias Jørgensen på forhånd sikret sig DM-guldet efter en imponerende sæson. Jørgensen sørgede allerede ved næstsidste afdeling for, at ingen kunne nå at indhente hans forspring i finalen. Alligevel slog han fast, at han i den grad fortjente sin guldmedalje, da han i Næstved snuppede begge heatsejre i MX1 og en andenplads i dagens afsluttende superheat.

Næstved Motor Klubs egen Benjamin Strate lå forud for lørdagens finale på tredjepladsen i den samlede stilling i MX1 med mulighed for at nå en sølvmedalje. Og man må sige, at Benjamin Strate gik efter den mulighed, og med stor succes – to andenpladser og til sidst sejren i superheatet gjorde, at han overhalede Randers Motor Sports Nicklas Haagensen i tabellen og tog DM-sølv, mens Haagensen fik bronzen.

I A MX2 var guldkampen åben, og det blev nogle utroligt spændende heat, der kom til at afgøre det hele. Forud for lørdagens løb førte Kolding Motocross Klubs Rasmus Pedersen mesterskabsstillingen med 15 point ned til Næstved Motor Klubs Magnus Smith. Magnus Smith var virkelig godt kørende på sin hjemmebane og tog heatsejren i begge MX2-heat – dermed var forspringet mindsket til 7 point. I superheatet sluttede Smith med 6 point mere end Pedersen, og det blev dermed et enkelt point, der endte med at skille de to. Rasmus Pedersen tog DM-guldet, Magnus Smith tog DM-sølvet samt dagens Fighterpris for sin indsats, og bronzen gik til Thomas Rasmussen fra Kolding Motocross Klub.

I Mini85-klassen var Morsø Moto Cross Klubs Jacob Ehlers Bloch hurtigste mand på dagen med to førstepladser. Bloch lå forud for finalen nummer to i den samlede stilling, men da Oliver Hald fra Vestjysk Moto Cross Club, som ellers førte an i tabellen, måtte udgå af andet heat, rykkede Jacob Bloch op på sæsonens samlede førsteplads og kunne tage DM-guld med sig hjem. Oliver Hald fik DM-sølv, og Bertram Thorius fra Svebølle Motocross Klub fik bronzemedaljen.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start