Se MotoGP™ Virtual Race #2 kl. 15.00 i dag
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MotoGP™ Virtual Race #2

Se det virtuelle motorcykelræs kl. 15.00 i dag.
Steffen Olesen
12/04-2020 kl. 07:35

Man skal vist leve på en anden planet, hvis man ikke har bemærket den verdensomspændende nedlukning, som har en stærkt begrænsende effekt på stort set alle former for aktiviteter.

Det ER sgu da r*v-irriterende når alt kører i laveste gear, den globale industri kører i tomgang, forretningslivet og butikkerne generelt holder lukkedag på stribe, tv kanalerne brillerer med fornyet energi udi kunsten at vise genudsendelser, og vi dagligt præsenteres for aflysninger samt udsættelser af spændende arrangementer vi havde glædet os til.

Men i stedet for at henfalde i depression, kan vi heldigvis midt i en trist tid glæde os over de lyspunkter der trods alt også er. For i Danmark er det stadig tilladt at køre motorcykel, de danske motorcykelimportører har netop søsat en herligt optimistisk kampagne under overskriften Hold Hjulene I Gang, motorcykelforhandlerne holder stadig åbent og modtager de positivt indstillede danske motorcyklister med åbne arme, vi har rigtig god tid til at nærstudere og handle motorcykel, og også i motorsportens verden forsøger man at få det bedste ud af situationen.

Det gør man blandt andet med et virtuelt MotoGP under overskriften #StayAtHomeGP, der afvikles med deltagere blandt de aller bedste MotoGP kørere. Det første virtuelle MotoGP løb fandt sted i sidste måned, hvor debutanten Álex Márquez indskrev sig i historiebøgerne ved at løbe med sejren.

En lidt sølle og måske endda en anelse bizar erstatning vil mange måske mene. Men hvis kedsomheden har overtaget, så smager det da i det mindste lidt af motorcykelræs, og deltagernes ansigter der var på skærmen under hele det første løb, var faktisk lidt morsomme at betragte.

For her kunne man se, at flere af de super koncentrerede deltagere bogstaveligt talt kæmpede med at holde tungen lige i munden.   

I dag gentages projektet med MotoGP™ Virtual Race #2, der som titlen angiver er det andet løb i den virtuelle konkurrence, hvor deltagerne i stedet for at håndtere en fuldblods MotoGP racer skal excellere udi betjeningen af en spilkonsol.

Adgang til tilskuerpladserne er ganske gratis, men du skal lige gennemføre en registrering inden du får lov til at se løbet der løber af stablen kl. 15.00 i dag.

Klik på dette link for at se MotoGP™ Virtual Race #2 

  

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start