Motorsport - MotoGP i bragende sol under Tysklands GP
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MotoGP, sol og pølser

Hvad har MotoGP, sol og pølser til fælles? Jo nu skal du høre..
Steffen F. Olesen
16/07-2018 kl. 19:46

Hvad har MotoGP, sol og pølser til fælles? Ikke meget ud over at alle 3 var til stede under weekendens løb på Sachsenring i Tyskland

MagaCin's udsendte slog denne weekend et smut til Sachsenring i det østlige Tyskland, for at overvære dette års 9'ende MotoGP. Vejrguderne var med os, hvilket gjorde det muligt for 98.000 tilskuere, samt undertegnede, at suge den fantastiske stemning til sig under bagende sol, og hele 27 grader. Inden for de næste par dage, vil du her på MagaCin, kunne læse en kort beretning omkring hele udflugten.

Løbet:

Under høj sol i forreste startrække holder Marquez, Petrucci og Lorenzo. Anden startrække består af Viñales, Dovizioso og Rossi. Starten går og Lorenzo er første mand i sving 1 med Petrucci i hælene. Marquez kommer gennem løbets første sving som 3. mand,m efterfulgt af Rossi og Viñales. Da Espagaro og Rins skifter retning på deres maskiner mellem sving 2 og 3, gnubber de albuer og styrter.

Crutchlow snupper 5. pladsen fra Viñales i sving 1 på 3. omgang. To omgange efter går også Dovizioso forbi Viñales. Lorenzo ligger flot i front, og har skabt en smule luft ned til de andre. Marquez smutter inden om Petrucci i sving 1 på omgang 5, og Nakagami styrter i sving 13.

Valentino Rossi har listet sig helt op i røven af Petrucci og afventer nu muligheden for at passere. Det sker på omgang 9 i sving 1, hvor Rossi tager en meget snæver inderbane, og herved placerer sig på 3. pladsen. Kort efter styrter Crutchlow i sving 12.

Da 1/3 af løbet er gennemført begynder Lorenzo's fordæk at give efter for presset. Det giver Marquez muligheden for at rykke tættere på og snart avancerer til første pladsen, ved at kører inden om Lorenzo i banens sidste sving på omgang 13. Også Rossi haler ind på Lorenzo, og der går da heller ikke længe før han triller forbi Lorenzo og op på 2. pladsen. Lorenzo forsøger at komme igen ved, 2 omgange efter, at køre inden om Rossi i sving 1. Desværre er det ikke muligt for Lorenzo at holde placeringen, da han kommer alt for stærkt ind i svinget. På de efterfølgende omgange kører Rossi meget defensivt hen til sving 1. Han placerer sig midt på banen hen mod svinget, i håb om at blokere for at Lorenzo igen bremser sig forbi. Det lykkedes og Rossi bliver på sin 2. plads. På omgang 21 kommer Bautista forbi Dovizioso hvor han lægger sig som 5'er, og på omgang 23 napper Viñales 6. pladsen fra Dovizioso.

I den sidste tredjedel af løbet er Lorenzo's fordæk så færdigt, at han konsekvent kører for bredt i sving 1. Han kan simpelthen ikke trække sin Ducati ind til svingets apex, uden at lukke af på gassen noget tidligere end normalt. Med 5 omgange tilbage kører Viñales først forbi Bautista og derefter Lorenzo. Også Petrucci finder vej forbi Lorenzo på denne omgang.

Hen over løbets 2 sidste omgange rykker Bautista forbi Lorenzo hvor han placerer sig som 5'er, og Viñales hopper forbi Petrucci mellem sving 7 og 8, hvor han ender på 3. pladsen.

Resultatet af weekendens løb lyder som følger: Marquez, Rossi, Viñales, Petrucci, Bautista og Lorenzo.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start