MotoGP runder milepæl - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MotoGP runder milepæl

MotoGP mere populært end nogensinde før
Steffen Olesen
11/05-2022 kl. 10:05

Rigtig mange af os synes det er vildt fedt, at se racerløb på to hjul, og særligt MotoGP klassen har gennem de seneste år oplevet voldsomt stigende popularitet.
Motorsportens kongeklasse på to hjul, hvor kørerbesætningen bestående af toptrænede karakterfulde personligheder giver den maksimalt gas i indædte kampe om placeringer, når prototype racerne med omkring 300 hestekræfter kyles rundt på alverdens forskellige racerbaner med dramatiske nedlægningsvinkler, er efter rigtig manges mening genial underholdning.

Runder 40 mio. følgere
MotoGP klassen er med tiden blevet så populær, at den nu har rundet en milepæl med 40 mio. følgere på tværs af sociale medier samt digitale platforme og kanaler, hvilket er en betragtelig stigning fra de 30 mio. for godt et års tid siden.
MotoGP har som det fremgår af dette skrivMotoGP’s website eksempelvis 3 mio. følgere på Twitter og 13 mio. følgere på Instagram.

Et imponerende antal følgere, som dog i skrivende stund overgås af de 17.612.1815 mio. følgere på Facebook.

Nyheden om væksten i popularitet følger i kølvandet på, at MotoGP for nylig i denne meddelelse kunne oplyse om, at man havde rundet 5. mio. abonnenter på sin YouTube kanal, og i den anledning delte en Top 5 video med MotoGP videoer der er gået viralt.

Løb på Le Mans i weekenden
Tillykke til MotoGP med milepælen, og husk nu på, at det er i den kommende weekend 13.-15. Maj MotoGP kørerne igen slippes løs ved SHARK Grand Prix de France på Le Mans Bugatti Grand Prix race circuit i Frankrig.
Det bliver rigtig spændende at se, om den regerende MotoGP verdensmester Fabio Quartararo kan forbedre sin placering i den nuværende VM stilling på hjemmebane.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start