MotoGP 2015. Rossi vinder på Silverstone i regnvejr
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MotoGP. Rossi vinder på Silverstone i UK

Utroligt spændende regnvejrsløb på Silverstone med en suveræn Rossi på podiet
Flemming Truelsen
01/09-2015 kl. 08:44

Weekendens løb på Silverstone var noget af en gyser. Først startede alle ud på slicks, hvorefter det begyndte at regne. Alle kørerne røg i pit for at skifte til regnvejrs cykler, som dog medfører at man skal starte fra pitten. Heldigvis besluttede løbsledelsen sig for at udskyde løbet, der da også var begyndt at ligne rent kaos.

Da løbet endelig blev sat i gang var alle på regnvejrsdæk og Lorenzo lagde bedst ud og kom ind i sving nr 1 som den første med Marquez lige i hælene. Føringen holdt dog ikke længe for på to omgange havde Rossi fra sin 5. plads passeret både Pol Espargaro, Marquez og til sidst Lorenzo.

Rossi fortsatte sig vilde tempo, men Marquez fik hægtet sig på og de to begyndte at trække markant fra resten af feltet. 8 omgange fra mål endte det hele dog, da Marquez lavede en high sider og måtte af cyklen. Herefter var det bare at køre sejren hjem for Rossi. Dvs. næsten, for efter Maquez´ styrt mistede Rossi koncentration og fokus totalt. Med få omgange igen var forspringet mindsket til ca. 2 sekunder. Rossi var dog i stand til at bide tænder sammen og komme op i tempo igen og det lykkedes ham at holde føringen hjem.

Alt i mens dette skete var der masser af dramatik bag ham. Jack Miller havde skudt op igennem feltet og lå og kæmpede med sin team kollega Cal Crutchlow om placeringerne. De nåede helt op i nærheden af podieplaceringerne, da Miller lavede en lidt overambitiøs indbremsning på indersiden af Crutchlow, som endte med at de begge måtte ned.

Endnu bedre gik det for Danilo Petrucci der efter at have starte bagerst i feltet var i stand til at køre sig til en podie placering på en Pramac Ducati fra sidste år. Han og Dovozioso havde en lang kamp om anden og tredje pladsen men til sidst lykkedes det Petrucci at snuppe anden pladsen.

Lorenzo sluttede på en fjerde plads foran Pedrosa, Scott redding og Bradley Smith. De to englændere havde en også en sej kamp om placeringerne, men denne gang var Redding altså hurtigst.

Del med en ven

0 personer snakker om “MotoGP. Rossi vinder på Silverstone i UK

  1. Fantastisk come back af Rossi ! Nu troede man lige hans VM-chancer var væk, men så…

Skriv et svar

Giver børn en ny start