MotoGP. Rossi vinder i Assen foran Marquez.
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MotoGP. Rossi vinder efter sammenstød

Efter et forrygende løb lykkedes det Rossi at snuppe sejren på trods af sammenstød med Marquez i sidste sving.
Flemming Truelsen
28/06-2015 kl. 22:20

Rossi startede løbet fra pole position (hvilket ellers ikke er sket siden 2009 i Misano!) og det lykkedes ham at holde placeringen de første mange omgange. Lorenzo og Rossi havde for en gang skyld byttet rolle så det var Lorenzo der startede fra 8. pladsen. I sædvanlig stil var Lorenzo dog hurtig på den første omgang og fik hurtigt kæmpet sig op på en 3. plads som han holdt hele vejen hjem.


Aleix Espargaro startede nr. 2, men som sædvanlig manglede Suzukien power og blev stille og roligt overhalet af de andre, hvorfor han sluttede på en 9. plads.

Marquez kom også godt fra start og lå på hjul af Rossi indtil 7 omgange før slut. Herefter prøvede han at trække fra, men de var utrolig jævnbyrdige og det lykkedes ikke. Tre omgange før slut gik Rossi igen i front, men heller ikke han var i stand til at ryste sin forfølger af, så i løbets sidste sving lavede Marquez et halvdesperat indbremsnings angreb på Rossi. Rossi var dog en halv meter foran og da han lagde sin cykel ind i svinget, stødte han sammen med Marquez. Rossi måtte rette cyklen op og køre lige ud, men skæbnen ville dog at han kunne holde cyklen lodret og dermed skyde genvej gennem gruset og køre ind igen på den anden side af chikanen. Dermed var sejren i hus og Marquez måtte tage til takke med anden pladsen.

Et fantastisk løb med masser af spændende action og drama og efter dette løb fører Rossi nu med 10 point foran Lorenzo. Men med 10 løb igen er intet afgjort.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start