MotoGP på Laguna Seca - Valentino Rossi hurtigst
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MotoGP på Laguna Seca

Valentino Rossi hurtigste mand ved fredagens frie træning.
CO
04/07-2009 kl. 14:30

Med blå himmel, solskin og en temperatur på 24 grader, var der perfekte forhold for MotoGP kørerne under fredagens frie træning ved årets 8. afdeling af MotoGP verdensmesterskabet

 Verdensmesteren Valentino Rossi var dagens hurtigste mand efterfulgt af Fiat Yamaha team makkeren Jorge Lorenzo. Lorenzo’s debut på Laguna Seca i 2008 resulterede i et styrt på første omgang, men spanieren sigter på at bortviske disse minder, og ser da også ud til at have fået godt tag på banen i Californien.

Valentino Rossi’s omgangstid på MotoGP kalenderens korteste bane, blev med 1’21.981s (0.112 sekund foran Lorenzo) sat på 32. omgang.

Casey Stoner har gennem flere uger været plaget af en mystisk virus, men formåede alligevel at køre 3. hurtigste omgangstid. Casey Stoner udtaler at han endnu ikke er på toppen, og tilskriver æren for den respektable omgangstid helt og holdent til Ducatiens fantastiske egenskaber. Australieren vil gerne have revanche for sidste års episke kamp på Laguna Seca, og er da også kun 0.189 sekund efter Valentino Rossi.

Repsol Honda’s Dani Pedrosa var efter træningen dagens 4. Hurtigste mand, og den unge spanske kører kæmper stadig for at blive sine skader kvit inden weekendens løb.

San Carlo Honda Gresini’s Toni Elías, fik umiddelbart gavn af et nyt stel til RC212V honda’en, og formåede at køre raceren ind som 5. hurtigste mand i feltet.

Italienerne Andrea Dovizioso – Repsol Honda og Marco Melandri – Hayate Racing, kørte 6. og 7. hurtigst med tider på hhv. 0.899 og 1.159 sekund efter dagens hurtigste mand.

Rizla Suzuki køreren Chris Vermeulen styrtede tidligt i træningen, men kom hurtigt på banen igen, og formåede at sikre sig en placering som 8. hurtigste kører.

Colin Edwards – Monster Yamaha Tech 3 og Alex de Angelis – San Carlo Honda Gresini, rundede af med de sidste to placeringer i top 10.

TV3 Puls sender i aften live fra kvalifikationen kl. 22.55

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start