Marquez vinder foran Lorenzo og Rossi.
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MotoGP – Marquez vinder igen i Indianapolis

Marquez vinder foran Lorenzo og Rossi. Pedrosa slutter som nummer 4
Flemming Truelsen
10/08-2015 kl. 21:46

Efter endnu et spændende MotoGP løb, denne gang i Indianapolis i USA, lykkedes det Marquez at snuppe sejren foran Lorenzo. Marquez startede fra pole position, men Lorenzo lavede en af hans sædvanlige kanon starter og skød straks i front foran Marquez. Lorenzo holdt denne placering til der var få omgange igen. 

Derefter besluttede Marquez sig for at det var slut med at lurepasse længere og tid at sætte turbo på. Han overhalede Lorenzo, som dog svarede igen med at sætte tempoet i vejret. Det lykkedes dog alligevel Marquez at komme i mål med ½ sekunds forspring og Lorenzo nåede aldrig at angribe igen. 

En anden af løbets hovedpersoner startede endnu en gang midt i feltet, som nummer 8 havde Rossi lang vej gennem feltet for at nå en placering på målskamlen. Men endnu en gang viste Rossi at man aldrig må glemme ham uanset hvor dårlig en start placering han måtte have. 

Efter første omgang lå han nummer 6 og avancerede hurtigt op på en fjerde plads bag Pedrosa. Herefter lykkedes det ham stille og roligt at lukke hullet og med få omgange igen lavede Pedrosa en lille fejl og måtte køre lidt bredt gennem svinget. Rossi var der straks og sneg sig indenom. Pedrosa hang dog fint på, men det lykkedes ham ikke at komme foran Rossi mere, som dermed sluttede som nummer 3.

Iannone kom i mål som nummer 5 foran Bradley Smith og Pol Espargaro. Cal Crutchlow blev nummer 8 foran Dovizioso. 

Rossi fører nu serien med 9 beskedne point foran Lorenzo.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start