Moto GP til Argentina, Autódromo Termas de Río Hondo
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MotoGP måske til Argentina

Autódromo Termas de Río Hondo viser interesse
CO
26/03-2011 kl. 09:15

Dorna kan muligvis være på udkig efter en erstatning for det tjekkiske MotoGP, da Automotodrom Brno’s bestyrelsesformand Ivana Ulmanová oplyser at MotoGP arrangementerne afvikles med store økonomiske tab, og at dette års tjekkiske GP sagtens kan blive det sidste.

Den argentinske Secretary of Tourism Carlos Meyer, har for nylig bekræftet at der arbejdes på at få en afdeling af MotoGP serien til landet allerede i 2012 eller 2013.

Sidst en afdeling af MotoGP blev afviklet i Sydamerika, var i 2004 hvor Makoto Tamada i det brasilianske Rio Grande GP passerede målstregen som vinder umiddelbart foran hhv. Max Biaggi og Nicky Hayden, og hvor Honda i øvrigt indtog samtlige tre placeringer på sejrsskamlen.

Motorsportsanlægget Autódromo Termas de Río Hondo er beliggende i den nordlige Argentinske provins Santiago del Estero, og man forventer igangværende arbejde på anlægget afsluttet i 2012.

Alternativt kan vi motorsports tosser håbe på at Automotodrom Brno får den ønskede statsstøtte og forbliver på scenen, samt at det argentinske MotoGP bliver en realitet så vi i stedet for en erstatning får en tilføjelse til motorsports kalenderen.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start