Lorenzo vinder foran Marquez og Rossi
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MotoGP. Lorenzo vinder på Brno

Lorenzo førte fra start til slut
Flemming Truelsen
18/08-2015 kl. 06:34

Startefeltet så denne gang noget anderledes ud end det plejer, dvs. Rossi startede som nummer 3 i første række efter Lorenzo og Marquez. Da “doktoren” i 2015 har været på podiet i alle løb, uanset startplaceringer langt nede i feltet, var forventningerne om en spændende kamp i front, helt i top.

Lorenzo, som startede startede fra Pole position, og Marquez havde dog ikke i sinde at slippe nogen forbi, lagde hårdt ud fra start og fik ret hurtigt lavet lidt luft ned til feltet, hvor Rossi var kommet lidt skidt fra start.

Bradley Smith og Dovozioso var kommet i mellem og selvom Rossi hurtigt fik overhalet Smith igen og to omgange senere Dovizioso, var der pludselig små 3 sekunder op til de to førende.

Dækvalget viste sig endnu en gang at blive en joker, men denne gang var det ikke Rossi der valgte den rigtige sammensætning. Han kørte endnu en gang på de hårde dæk, men det betød at han ikke kunne køre lige så stærkt i første del af løbet og denne gang kunne han så heller ikke hente det igen sidst i løbet.

Marquez prøvede samme taktik som tidligere og lå som en skygge i hælene på Lorenzo til at starte med, men halvvejs i løbet kunne han ikke længere holde tempoet, hvorefter Lorenzo stille og roligt øgede sit forspring og kom i mål 4,4 sek foran Marquez. 

Iannone kom i mål som nummer 4 foran Pedrosa og Dovizioso. Pedrosa kørte en super sidste del af løbet og på trods af en skade, så det ud til at han blev hurtigere som løbet gik. De sidste to omgange kæmpede han og Dovizioso hårdt om femte pladsen og efter adskillige forsøg lykkedes det ham at komme først over stregen.

Dermed har den samlede føring skiftet hænder til Lorenzo. Rossi og Lorenzo ligger lige i point, men da Lorenzo har lavet flest sejre, fører han.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start