MotoGP: Et overblik over 2025 lineup - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MotoGP: Et overblik over 2025 lineup

Et hurtigt overblik over det foreløbige MotoGP lineup i 2025.
Steffen F. Olesen
06/07-2024 kl. 07:02

Tiden går, klokken slår, og inden vi har set os omkring siger kalenderen 2025, hvor der igen bliver rykket lidt rundt på nogle af kongeklassens kørere, og andre bliver hvor de er.
Og inden snakken i krogene for alvor kommer i gang, så lad og kaste et hurtigt blik på de allerede underskrevne aftaler.

Lukkede aftaler
Mod slutningen af sidste år var Brad Binder hurtig på aftrækkeren og forlængede sin kontrakt med KTM, hvilket danner et bånd mellem sydafrikaneren og det østrigske mærke til og med 2026. Og med samme udløbsdato er en kontrakt mellem Ducati og Francesco Bagnaia, som skal dele garage med den otte-dobbelte verdensmester, Marc Marquez, som forlader Gresini for at blive fabrikskører.

Marc Marquez’ lillebror, Alex Marquez, har forlænget kontrakten med Gresini Racing, og under de blå faner hos Yamaha har 2021-verdensmesteren, Fabio Quartararo, ladet sig binde endnu to år.

Hos Honda springer Johann Zarco på nakken af en LCR-maskine, og Rossis lillebror, Luca Marini, napper en af Repsol-bæsterne.

Fra en Red Bull maskine til en anden flyver Pedro Acosta, som ved sæsonens italienske afdeling afslørede, at han næste år skifter GASGAS ud med en fabriks-KTM. Og blot to uger senere annoncerede KTM, at Enea Bastianini og Maverick Viñales bliver et makkerpar på Tech3-holdet.

Slutteligt har vi Jorge Martin der – i stedet for Aleix Espagaro, som går på “pension” i 2025, men fortsætter som testkører for HRC – ifører sig i Aprilia-læder de næste par år, og han akkompagneres af Marco Bezzecchi, der takker af hos Pertamina Enduro VR46 Racing Teamet.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start