MotoGP 2022 deltagerliste - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MotoGP 2022 deltagerliste

Se listen over MotoGP kørerne i 2022
Steffen F. Olesen
19/11-2021 kl. 06:00

I denne artikel finder du den netop udgivne deltagerliste for kongeklassen i tohjulet motorsport, og der er et par tilføjelser som er værd at bide mærke i.

Til næste sæson vil du nemlig kunne se tre nye teams og et rebranded, da Aprilia bliver et fuldblods fabriksteam og Gresini fremover falder ind under kategorien “Independent”.
Du har måske også hørt, at Petronas trækker sig som sponsor, og derfor vil maskinerne som tidligere har kørt under disse faner, fremover kører under navnet WithU Yamaha RNF MotoGP Team.

Mest spændende bliver det – efter undertegnedes mening – at følge VR|46 Racing Team, som er navnet på Valentino Rossi’s hold, hvor lillebror Luca Marini og den tidligere italienske Moto3-mester Marco Bezzecchi skal forsøge at køre et par Ducati’er til tops.
Og netop det, at Rossi’s team har skrevet kontrakt med Ducati er ret spændende, for de som har fulgt med i sporten i nogle år ved nok, at Rossi og Ducati ikke altid har været en god cocktail.

Rossi er én af kun fire ryttere som har præsteret, at nappe VM-titlen i sadlen på maskiner af to forskellige mærker (Honda og Yamaha), men da han tilbage i 2011 forsøgte at gøre det samme på en racer fra sit hjemland, gik det seriøst ned ad bakke.
Man regnede med, at italienske Valentino Rossi og italienske Ducati ville udgøre et såkaldt “dream team”, da han overtog sædet for Ducati’s til dags dato eneste verdensmester Casey Stoner, men sådan skulle det ikke gå.
Rossi kunne simpelthen ikke forene sig med Ducati’en, og formåede kun at hive tre podieplaceringer hjem inden han i 2013 smuttede hjem til Yamaha.

Siden da er der sket meget med Ducati’s racere, og det forlyder, at Valentino Rossi er optimistisk, og selv har indvilliget i, at testkøre den kommende sæsons maskiner inden længe.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start