Hermed den endelige løbsplan for MotoGP 2020
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MotoGP 2020 kalender

Steffen F. Olesen
13/09-2019 kl. 06:00

Så er tiden endelig kommet! Tiden hvor du skal fatte pennen med permanent blæk, og finde den allerhelligste kalender frem – den der hvor aftaler på ingen måde kan laves om eller flyttes.

Har får du nemlig det fulde overblik over MotoGP kalenderen for 2020, og sikke da et line-up. Og læg specielt mærke til den 12 juli, hvor de hårde gutter drager til den nyanlagte KymiRing i Finland.

Det bliver så fedt at se dem brage rundt på den nye nordiske bane, og lægger man lokation og den hysteriske larm fra MotoGP-maskinerne ind i en ligning, må resultatet være at fiskerne i Skagerrak får gåsehud. Ja okay… det var måske lige overdrevet nok, men nyheden om en ny stor racerbane i det nordiske, er simpelthen gået lige i motorsportshjertet på undertegnede – DET BLIVER FOR FEDT!

Én ting er at se billeder af en racerbane, som giver et lille indblik i banens forløb, en anden ting er selv at køre på racerbane. Her får man for alvor øjnene op for hvor mange tanker der er lagt i de forskellige baners dynamik og flow. Men imellem de to kan vi vel sagtens placere onboard videoer, og kan du ikke vente indtil GP-gutterne starter jernene på den 12 juli, kan du via linket her komme med en tur bag på Mika Kallio’s KTM.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start