Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MotoGP 2020 kalender

Steffen F. Olesen
13/09-2019 kl. 06:00

Så er tiden endelig kommet! Tiden hvor du skal fatte pennen med permanent blæk, og finde den allerhelligste kalender frem – den der hvor aftaler på ingen måde kan laves om eller flyttes.

Har får du nemlig det fulde overblik over MotoGP kalenderen for 2020, og sikke da et line-up. Og læg specielt mærke til den 12 juli, hvor de hårde gutter drager til den nyanlagte KymiRing i Finland.

Det bliver så fedt at se dem brage rundt på den nye nordiske bane, og lægger man lokation og den hysteriske larm fra MotoGP-maskinerne ind i en ligning, må resultatet være at fiskerne i Skagerrak får gåsehud. Ja okay… det var måske lige overdrevet nok, men nyheden om en ny stor racerbane i det nordiske, er simpelthen gået lige i motorsportshjertet på undertegnede – DET BLIVER FOR FEDT!

Én ting er at se billeder af en racerbane, som giver et lille indblik i banens forløb, en anden ting er selv at køre på racerbane. Her får man for alvor øjnene op for hvor mange tanker der er lagt i de forskellige baners dynamik og flow. Men imellem de to kan vi vel sagtens placere onboard videoer, og kan du ikke vente indtil GP-gutterne starter jernene på den 12 juli, kan du via linket her komme med en tur bag på Mika Kallio’s KTM.

Skriv et svar