Maverick Vinales vinder sit første løb for Yamaha
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MotoGP 2017 skudt I gang med sejr til Yamaha

Maverick Vinales vinder sit første løb for Yamaha
Flemming Truelsen
27/03-2017 kl. 22:01

Andrea Iannone (Team Suzuki Ecstar) lavede en super start i årets første løb, men blev hurtigt overhalet af rookie Johann Zarco (Monster Yamaha Tech 3). De holdt dog ikke længe I front og efter kort tid var begge styrtet og ude af løbet.

Dermed lå ”desmo-Dovi” lunt i svinget og med lidt luft ned til forfølgerne Marc Marquez (Repsol Honda Team), Viñales og Rossi. Og efter en vel snart klassisk duel mellem nummer 46 and 93, stak Rossi af og fortsatte jagten på sin team kammerat.

Rossi kunne dog ikke helt være med de to I front og det blev hurtigt klart at det nok var blandt dem vinderen skulle findes. Og på sidste omgang lykkedes det Vinales at trække en smule fra Dovizioso og han kunne stolt køre sin første Yamaha sejr hjem. Og mon dog ikke der bliver flere af den slags i 2017. Han virker i hvert fald utrolig godt kørende lige fra dag 1.

Marquez krydsede linien som nummer 4 foran Pedrosa og Aleix Espargaro (Aprilia Racing Team Gresini). Espargaro's resultat var historisk for Apillia der ikke før har været I top 6. Herefter kom Scott Redding, Jack Miller og Alex Rins I mål.

Jorge Lorenzo (Ducati Team) havde ikke helt så meget held I sprøjten og måtte tage til takke med en 11. plads på hans første løb for Ducati.

Næste løb køres I Argentina og det bliver forhåbentlig lige så spændende som weekendens løb. 

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start