Motocross for alle - Motorsport uden støjproblemer
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Motocross for alle

Motorsport uden problemer med forurening, støj og naboklager
Tommy Rønn
20/06-2015 kl. 10:45

Jensen motorcykler i Horsens er landets eneste KTM E Freeride-center i Danmark. Det betyder at de som eneste danske forhandler, må sælge og servicere de spændende elektriske KTM motorcykler. Og Jensen giver nu den elektriske verden de bedste betingelser.

Normalt er motorsport en problematisk hobby, da støj og forureningsklager kan få mange danske op af stolene og på barrikaderne. Alle de store danske asfalt, cross og speedwaybaner kender til denne problemstilling.

Nu kommer der en helt ny mulighed i Danmark, nemlig landets første E park. Det betyder en motocrossbane forbeholdt de elektriske crossmaskiner. De fantastiske ved denne bane er at den må benyttes 24/7 da den ikke generer omgivelserne. Faktisk er startbom kun ca. 30 meter fra et villakvarter.

Ejere af elektriske crossere får altså i fremtiden en kæmpe fordel sammenlignet med ejere af konventionelle benzin-crossere. De kan nemlig træne hvornår de gider, og så ofte de måtte ønske det.

Banen er netop lavet af Jensen Motorcykler i Horsens, så køberne af de elektriske KTM crossere kan give gas straks efter købet. Banen er placeret lidt syd for Jensen Motorcykler og Horsens by.

Spændende fremtid for motocrosssporten i Danmark.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start