Moto3 rygterne tiltager - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Moto3 rygterne tiltager

125cc GP klassen synger muligvis på sidste vers
CO
29/06-2010 kl. 12:30

Efter at GP kommissionen samledes i Assen for at drøfte regler for sæsonen 2011 og andre GP spørgsmål, har tidligere rygter som omhandler en fremtidig Moto3 klasse fået betydeligt mere vægt.

Efter at have konstateret stor succes for Moto2 klassen som erstattede GP250 klassen, forlyder det at GP kommissionen er ved at oprette en tilsvarende erstatning for 125cc klassen, så hele GP cirkusset bliver en ren firetakts affære fra 2012 eller 2013.

Man forestiller sig at maskinerne i den nye klasse vil være bestykket med 250cc firetakts motorer med en enkelt cylinder, og indtil videre er der ikke tale om at motorerne skal komme fra en enkelt producent.

Interessant lyder et omkostnings begrænsende forslag om en ’folkeræs’ regel, hvor enhver motor skal sælges ved bud over € 10.000,-

Motor producenterne forpligter sig endvidere til at fremstille 10 enheder eller mere.

Hvisken i krogene om en boring på 81mm, skulle garantere for omdrejningsvillige motorer, og det skal nok  blive spændende at følge udviklingen i denne sag.

Del med en ven

0 personer snakker om “Moto3 rygterne tiltager

  1. Lyder i mine ører som en rigtig god ide! Man må formode, at der stadig vil være de vanvittig tætte ræs, som 125 klassen jo er garant for! Og lyden!! En mc kan næsten ikke være encylindret og hurtigsnurrende nok!

Skriv et svar

Giver børn en ny start