Moto GP raceren du kan købe - KTM RC16
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Moto GP raceren du kan købe

KTM skal deltage i Moto GP 2017, og du kan købe en maskine til dig selv
Tommy Rønn
24/11-2015 kl. 12:00

Hvis du vil prøve en ægte Moto GP racer, så får du nu muligheden. Du kan faktisk købe din helt egen GP racer, og deltage i almindelige rookie-løb i diverse serier. Også i Danmark. Det betyder ca. 250 hk til 158 kg. Så burde det nok være mulig at efterlade tidens superbikes bagude som inkompetente begyndere.

Det er KTM der nu tilbyder deres Moto GP maskine til forbrugerne. Det er en kopi af den maskine KTM skal bruge i deres Moto GP debut i 2017 vi forbrugere nu får mulighed for at købe.

Maskinen kalder KTM for RC16. Den er udstyret med alt det der skal gøre det mulig at vinde et Moto GP verdensmesterskab. Det eneste KTM RC16 mangler for at køre Moto GP verdensmesterskabet i hus, er en kompetent chauffør. Og nåå ja, så lige 140.000 EUR, uden reservedelspakker, ekstra fælge, motorer etc. En måske 400.000 EUR burde være nok til en Moto GP sæson. Altså til motorcyklen alene.

Vi forventer naturligvis at landets KTM forhandlere prompte bestiller en KTM RC16 til udstillingen, og testture til journalister.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start