Moto GP 2017 på Brno afgjort efter en omgang
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Moto GP på Brno afgjort efter en omgang

Marquez har åbenbart en direkte linie til vejrguderne
Tommy Rønn
09/08-2017 kl. 13:30

Efter mindre end 5 minutter var Moto GP løbet på Brno reelt afgjort. Grundet solid regn inden løbsstart, startede alle kørene på intermediate dæk (Beregnet til halvt regn / halvt tørt). Allerede på 2. omgang kørte Marquez i pit, hvor motorcyklen med tørvejrssetup stod klar. Intet mindre end et genialt træk.

Vejret holdt tørt, hvilket betød Marquez kørte ca. 10 sekunder hurtigere end alle andre, da de var blevet på banen på intermediate dæk. Det tog ikke lang tid før Marquez havde indhentet flokken, trods den spildte tid i pit for skift af motorcykel, og straks derefter kunne Marquez let trække fra alle konkurrenterne.

Marquez overlegenhed fik konkurrenterne til at se fornuften i skift af motorcykel, men da var det for sent, da Marquez allerede var over alle bjerge, og løbet var afgjort.

Heldigvis var der solide kampe ned gennem resten af feltet, så løbet stadig kunne bevare lidt se-værdighed. Specielt Rossi´s præstation var imponerende. Grundet alt for sen maskinskift, hvilket ikke imponerede, droppede Rossi ned på 13. pladsen. Så fik den gamle mand travlt, og formåede faktisk at klatre 9 pladser op til en slutplacering på en 4. plads.

Løbets resultat betyder at der nu er endnu mere spænding om verdensmesterskabet. De første fire skilles nu af mindre end 25 point, hvilket betyder alle fire kan føre mesterskabet efter næste løb, som afvikles på A1 ring i Østrig.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start