Melandri og Sykes var ikke i stand til at røre Rea
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Mesteren Rea dominerede i Thailand

Melandri og Sykes var ikke i stand til at røre verdensmesteren Rea
Flemming Truelsen
18/03-2017 kl. 21:48

Årets tredje VM Superbike løb i 2017 i Thailand lørdag bragte årets tredje sejr hjem til Jonathan Rea, der dermed fik en drømmestart på sin sæson.

Den nordirske rytter holdt fast i føringen efter en god start fra pole position. Marco Melandri på Ducati kom lige efter og lavede sammen med Davies en lille sandwich med Sykes i midten. Det holdte dog ikke for Melandri og efter en fejl var Davies den første Ducati i mål.

Sykes havde heller ikke tænkt sig at give op på forhånd og på allersidste omgang lykkedes det ham at presse sig forbi Melandri og snuppe den sidste podiepladsering foran den lille italiener.

Rea vandt suverænt med 6 sekunder ned til Davies og knap to sekunder yderligere til næste mand i rækken, Tom Sykes. Melandri var lige ved at komme med på podiet og måtte se sig slået med mindre end en tiendedel af et sekund af Sykes. Bag ham havde Michael van der Mark på Yamaha kørt et flot løb og kom i mål som en flot femmer.

Søndagens løb fik næsten samme afslutning efter en noget kaotisk start hvor Lorenzo Savadori styrtede voldsomt og løbet måtte afbrydes. Rea fik det bedste ud af situationen og i anden omgang kom han bedst afsted og viste sig hurtigt urørlig i front.

Bag ham kørte Melandri et flot løb og han lader virkelig til at have fået et godt tag på Ducatien, men det lykkedes endnu en gang for Sykes at få klemt sig forbi på Kawasakien alligevel. Til gengæld var han den eneste det lykkedes for denne gang og dermed kunne Melandri denne gang komme med op på podiet at stå.

De tre gutter var klart feltets hurtigste mænd og næste mand i mål var Alex Lowes 6 sekunder efter Melandri. Herefter kom Jordi Torres, Chaz Davies og Nicky Hayden i mål.

Efter to weekender med sejre er Rea kommet perfekt fra start og er allerede 30 point foran næste mand I rækken, Chaz Davies. Næste løb køres på Aragon om 3 uger og det bliver spændende at se om Rea kan holde tempoet og trække yderligere fra sine forfølgere.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start