Medaljer til danske MX-kvinder ved EM - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Medaljer til danske MX-kvinder ved EM

Line Dam og Laura Raunkjær kørte sidste afdeling af EM i motocross for kvinder i weekenden i polske Gdansk. Begge havde medaljer indenfor rækkevidde, men alt var stadig åbent frem til sidste løb.
Steffen F. Olesen
27/06-2022 kl. 10:15

Ved dette års EMX for kvinder viste Line Dam Nielsen igen sine overlegne evner som en af de bedste kvindelige motocross-kørere i øjeblikket.
Efter de første seks EM-afdelinger var guldet indenfor rækkevidde for danskeren og hun skulle blot slå sin norske konkurrent, Mathea Selebø, ved den sidste afdeling i Polen.

Det blev da også en kamp mellem de to kørere i front under løbet. Her skilte marginalerne dem ad, men Line Dam endte med at være lige i hælene på nordmanden i de to heat, der i begge tilfælde lige akkurat krydsede målstregen først.
Det gav Line Dam to andenpladser i sine heat på dagen, og dermed var det kun seks point, der skilte de to kørere ad til sidst, hvilket sikrede Line Dam EM-sølvet.

Laura Raunkjær jagtede ligeledes en EM-medalje med tyske Alexandra Massury og hollandske Danee Gelissen lige bag hende i den samlede stilling.
Begge kørere formåede også at krydse målstregen lige foran Laura i begge heat, hvilket betød, at danskeren måtte nøjes med hhv. en femte- og sjetteplads på dagen.
Laura Raunkjærs pointforspring i den samlede stilling var dog stadig stor nok til, at hun med en samlet sjetteplads på dagen kunne stille sig på podiet med EM-bronze om halsen.

Slutteligt deltog Barbara Aagaard Andersen også ved dette års EM, som kørte sig til en samlet syvendeplads på dagen og ligeledes endte på syvendepladsen i den samlede EM-stilling.

Kilde: DMU | Foto: Instagram

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start