Lorenzo styrter og overlader VM føringen til Marquez
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Marquez vinder kaotisk GP løb

Lorenzo styrter og overlader VM føringen til Marquez i Argentina
Flemming Truelsen
04/04-2016 kl. 20:48

Et utrolig dramatisk løb i weekenden med masser af forsinkelser, omskiftelige vejrforhold og en utrolig glat og fedtet bane blev for meget for Lorenzo. Han havde haft sine problemer i weekenden, men dog også perioder med god fart, og startede da også løbet fra første række.

Efterhånden som løbet skred frem gled han længere og længere tilbage i feltet for til sidst at styrte. Meget usædvanlig ”opførsel” fra den regerende mester!

Til gengæld gik det helt anderledes for Rossi og Marquez i front. De kæmpede indædt om førstepladsen, dog afbrudt af Iannone og Dovozioso på deres Ducatier, der også ville have del i løjerne. Føringen skiftede hænder adskillige gange i løbet, men ca. halvvejs skulle alle kørere skifte cykel i et i forvejen kaotisk løb. Marquez og Rossi kom ind i pit samtidig og selvom Rossi bestemt ikke var en skilpade til at skifte cykel kunne han dog ikke matche Marquez der nærmest hoppede fra den ene til den anden cykel i farten. Han fik dermed et sekunds forspring som Rossi ikke var i stand til at gøre noget ved.

Noget tid lignede dette faktisk den placering der ville holde i mål, men Ducatierne kom godt i gang igen og begyndte at hive Rossi ind igen. Og pludselig var der byttet om på placeringerne igen. I et og samme sving masede de begge sig forbi Rossi, der vist blev lidt overrumplet af situationen. Han prøvede desperat at komme igen, men kunne ikke.

I løbets sidste sving skulle tingene dog tage en dramatisk og uventet drejning! Iannone oversatsede i et forsøg på at gå indenom Dovizioso i sidste sving, med det resultat at han væltede og tog sin team kollega med i faldet. Dermed fik Rossi foræret andenpladsen igen og kunne køre sikkert i mål som nummer to.

Pedrosa, som havde ligget længe alene i løbet fik dermed uventet den sidste podiplads. På grund af en masse styrt i løbet, blev det nogle helt andre navne der var at finde i top ti end vi er vant til. Laverty, Barbera, Pol Espagaro, Stefan Bradl og Bradley Smith kom i mål efterfølgende i den nævnte rækkefølge.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start