Marquez udebliver fra sæsonens første løb - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Marquez udebliver fra sæsonens første løb

Marc Marquez har sammen med sine læger truffet en afgørende beslutning
Steffen F. Olesen
25/03-2021 kl. 06:00

Den seksdobbelte MotoGP-verdensmester Marc Marquez har sammen med fagmænd fra Ruber Internacional hospitalet besluttet, at han må se virkeligheden i øjnene, og springe sæsonens første løb i Qatar over.
Det gør han på trods af, at have gennemført to hele test sessioner i henholdsvis Spanien og Portugal.

Det er lige omkring 15 uger siden Marquez lå på operationsbordet og blev behandlet for et betændt pseudoarthrosis, som er en abnormal healing af et knoglebrud.
Pseudoarthrosis kan på godt dansk kaldes for en ‘falsk samling’, og i denne sammenhæng er der tale om det sted på spanierens højre overarmsknogle, der gik i stykker under løbet på Jerez sidste år, da Honda’en smed ham af i en venstre.

Men selvom alt ser fint ud ind til videre, anser lægerne, i betragtning af tidsperioden og den aktuelle tilstand i knoglekonsolideringsprocessen, at risikoen for at presse det tidligere brud til et punkt hvor Marquez igen må under kniven, simpelthen er for stor.

Efter den seneste gennemgang med lægeholdet er jeg blevet frarådet at deltage i begge Qatar-løb, så vi fortsætter med genopretningen for at kunne konkurrere igen hurtigst muligt!

Marc Marquez

Marquez vil gennemgå endnu en medicinsk kontrol mandag d. 12. april, og noget tyder på, at chancen for at deltage i sæsonens anden afdeling ved Gran Prixet i Doha, også hænger i en tynd tråd.
Det betyder, at Marquez kommer ind i 2021-sæsonen med et “mangel” på point, og derfor er nødt til at tage sig sammen, hvis han skal vil igen vil træde op på den helt høje skammel ved årets aflutning.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start