Marquez lærer unge at køre cross - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Marquez lærer unge at køre cross

Vidste du, at Marc Marquez faktisk er også er vildt god til at køre cross?
Steffen F. Olesen
15/10-2021 kl. 06:00

En gruppe heldige unge mennesker har en fantastisk oplevelse i vente, når de i november måned vil undergå intens motocross træning med mangedobbelte MotoGP-verdensmester, Marc Marquez, som instruktør.
Og det er helt gratis!

Det er sjette gang denne begivenhed finder sted, og normalvis kan unge i alderen 10-13 fra hele verden melde sig til ved at udfylde en formular hvor de beskriver deres ekspertise, samt uploade en video til YouTube som fremviser deres færdigheder.
Enkelte individer bliver herefter blive udvalgt til at træne sammen med Marc og lillebror Alex Marquez, men også sammen med en gruppe bestående af fysioterapeuter, atletiske trænere og andre succesfulde racerkørere.

Desværre satte Corona’en også her en lille fod i hjulet, og grundet restriktioner endte det i år med, at de 20 udvalgte unger skulle være bosat i Spanien eller på en af de omkringliggende øer.

Sikke en fantastisk oplevelse for de unge mennesker, og sikke et fedt initiativ af kompetente racerkørere.
Lad os håbe at restriktionerne snart bliver mindre, og at det igen bliver muligt for unge fra hele verden at få så vild en oplevelse. For som du kan se i videoen herunder, så har Marquez brødrene faktisk ret godt styr på maskinerne, selvom underlaget er en smule mere løst end normalt.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start