Motogp. Lorenzo vinder på Aragon. Marquez styrter.
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Lorenzo vinder Motogp på Aragon

Lorenzo førte fra start til slut. Pedrosa og Rossi tager de næste, og Marquez styrter
Flemming Truelsen
28/09-2015 kl. 21:44

Dette års mesterskab bliver mere og mere spændende og efter dagens løb på Aragon banen i Spanien er kapløbet mellem Lorenzo og Rossi blevet endnu tættere. Marquez startede fra pole, men Lorenzo var igen først af sted og så sig ikke tilbage i resten af løbet. Allerede på anden omgang fik Marquez for meget fart på ind i et venstresving hvorefter forhjulet skred ud for ham.

På næste omgang gik Pedrosa forbi Iannone som lå på andenpladsen på trods af en skulderskade. Kort efter gik Rossi også forbi og jagten på Lorenzo blev sat ind. Det så kort ud som om Pedrosa og Rossi trak ind på Lorenzo, men han bed tilbage og øgede derefter sit forspring til +3 sekunder.

I de efterfølgende omgange lå Rossi og lurede på Pedrosa for at se hvor han kunne gå forbi ham og med 5 omgange igen satte han ind. Han overhalede men blev straks overhalet igen. Og sådan gik det resten af vejen i mål. Det var en rigtig herre dyst og jeg må indrømme at jeg ikke har set Pedrosa så aggressiv i mange år. På sidste omgang gik Rossi forbi igen, men blev straks efter presset af en Pedrosa, der gik indenom hvor der reelt ikke var plads. Men det blev der, og Rossi måtte lige slippe gassen et øjeblik, da han kom ud på curben.

Dermed var sagen afgjort og Pedros kom i mål som nummer 2, hvilket betød at Rossi fik barberet 9 point yderligere af sin føring i den samlede VM stilling.

Iannone leverede en flot præstation på trods af en skadet skulder og kom i mål som nummer 4 foran teamkollega Dovozioso som havde kæmpet sig helt op fra en 13 plads. Herefter kom Aleix Espargaro, Cal Crutshlow og Bradley Smith i mål.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start