Lorenzo vinder foran Rossi og Pedrosa bliver nr. 3

Lorenzo vinder fjerde sejr i træk.

Lorenzo vandt på hjemmebane under pres fra Rossi.
Flemming Truelsen
14/06-2015 kl. 21:39

Efter en kanon start fra Suzuki og Espagaro, der desværre hurtigt endte med en afkørsel, gik Lorenzo i front med en ivrig Marquez efter sig. De kørte samme tempo et stykke tid og det så faktisk ud til at Marquez kunne hænge på denne gang. Efter to omgange fik han dog oversatset i indbremsningen og blev nødt til at køre ligeud. Og havde nær taget Lorenzo med i faldet. Han slap dog med skrækken og fortsatte sit hæsblæsende tempo i front.

Bagved ham kæmpede Rossi sig som sædvanlig gennem feltet og fik indtaget andenpladsen relativt hurtigt i løbet. I lang tid så det da også ud til at han måske kunne komme op og presse Lorenzo, men han nåede dog aldrig nærmere end et sekund fra Lorenzo.

Lidt overraskende viste Pedrosa sig fra sin bedste side i lang tid og han sluttede som nr. 3 næste 20 sekunder efter de to Yamaha´er.

Dagens løb var noget af et styrt orgie. Crutchlow røg på første omgang, Marquez anden, Hernandez tredjePol Espargaro fjerde, Dovizioso sjette, Hayden på 14. omgang og til sidst på omgang nr. 21 røg Aleix Espargaro, der ellers havde lavet en fantastisk tidtagning og startede i pole position. Stefan Bradl, vores tyske nabo, der har været plaget af styrt og uheld hele sæsonen sluttede af på en fin 8. plads i dagens løb.

Efter dagens løb er Rossi stadig i føring, men nu kun med et enkelt point.