Moto GP: Lorenzo og Spies på overarbejde
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Lorenzo og Spies på overarbejde

Besøgte Thailand på hjemvejen fra Sepang
CO
07/02-2011 kl. 09:37

MotoGP stjernerne Jorge Lorenzo og Ben Spies som begge kører Yamaha i 2011, afsluttede de tre dages test på Sepang med hhv. 4. og 6. hurtigste omgangstid.

På Sepang blev tilskuerne præsenteret for Lorenzo’s kreativt designede startnummer, hvor den opmærksomme observerer at ettallet er udformet som et J efterfulgt af et L.

Efter tre dages hårdt arbejde med testkørsel var forpligtelserne ikke helt overstået, så kørerne måtte på hjemrejsen foretage en afstikker til Bangkok i Thailand, hvor mere end 10.000 forventningsfulde fans ventede. .

Den regerende verdensmester Jorge Lorenzo trak i køredragten og lagde sig i spidsen, inden Ben Spies svingede startflaget for en procession bestående af omkring 600 motorcykler som fik politieskorte på en tur gennem byen.

Vel ankommet til destinationen blev kørerne modtaget af Chief Executive Officer of Thai Yamaha Motor Co., Ltd, Fumiaki Nagashima og Head of Big Bike Division Thai Yamaha Motor Co., Ltd., Thanachai Lekavanichkul.

Derefter stod den på interviews og autograf skrivning til de mange fans, og først derefter kunne de to racerkørere holde fri, og rejse hjem til Spanien og Texas for at holde lidt fri inden næste test på Sepang d. 22. Februar.

Skulle de herrer Lorenzo og Spies få smag for at køre i kortege og på et tidspunkt lade vejen falde forbi Danmark, så kan de vel egentlig også få lov til at køre i front ved åbningen af bakken.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start