Lorenzo fejer rygter af banen - Kontrakten holder
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Lorenzo fejer rygter af banen

Kontrakten holder
Steffen F. Olesen
20/05-2019 kl. 21:00

Der går for tiden rygter om at HRC er klar til at smide Jorge Lorenzo for porten, hvis ikke hans resultater i MotoGP forbedres kraftigt. Men ifølge Jorge Lorenzo selv, er der ingen hold i historien.

Han siger at der ikke er nogen der har stillet ham det ultimatum, men at man kun kan forvente at denne slags rygter spredes, når ens resultater ikke er de skarpeste.

Jorge Lorenzo har underskrevet en 2-årig kontrakt med Honda, og der er ifølge manden selv, ingen af Honda’s folk der har vendt emnet med ham.

Faktisk stod han i samme situation de 2 foregående år, da han kørte for Ducati, hvor det heller ikke altid gik efter planen. Der skulle gå lang tid inden sammenspillet med Jorge Lorenzo og Ducati fungerede, og da han langt om længe blev dus med maskinen, og begyndte at vinde løb cirka en tredjedel inden i hans andet år, havde han allerede besluttet at han skulle gå ad andre veje.

Men i den sidste tid hos Ducati var han fast besluttet på at vise, at han kunne tilpasse sin kørerstil til en motorcykel som var markant anderledes, end den Yamaha der bar ham over målstregen til 3 verdensmesterskabs titler.

Jorge Lorenzo nævner i en kort bemærkning at han ikke er herre over teamets tålmodighed, men at det er vigtigt at der er en gensidig forståelse for, at det at lave gode resultater i sadlen hos en ny producent, er et projekt der tager tid.

Og for Jorge Lorenzo har skiftet da heller ikke været nemt, for Honda’en kræver en helt anden håndtering end sådan en Ducati. Honda’en skal køres på en sådan måde at man bremser MEGET sent, tipper den over på siden hurtigere end normale mennesker kan blinke med øjnene, og den skal ifølge Jorge Lorenzo tippes LAAAAANGT over.

Men det var det samme da jeg skiftede til Ducati. Jeg har blot brug for mere tid til at tilpasse mig – siger Jorge Lorenzo, og drager i samme øjeblik paralleller til Johann Zarco’s udfordringer hos KTM.

Jorge Lorenzo var den fjerde hurtigste på førstedagen på Le Mans, til trods for et lille styrt om formiddagen.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start